RTU/«Inspecta» izcīna Latvijas čempionāta bronzas godalgas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.floorball.lv

Pie Latvijas florbola čempionāta bronzas godalgām piektdien tika RTU/«Inspecta» komanda, kas divu galvaspilsētas vienību cīņā ar rezultātu 7:4 (1:1, 4:3, 2:0) pārspēja «Rīga».

Cīņas gaitā rezultāts četras reizes bija neizšķirts, tomēr pēdējos trīs vārtus guva regulārās sezonas uzvarētāja RTU/«Inspecta», kas pie bronzas tika otro gadu pēc kārtas.

Par rezultatīvāko spēlētāju uzvarētājiem ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli kļuva Henrijs Uzraugs, kurš vēl tikai ceturtdien kopā ar «Kurbads» komandu izcīnīja sudrabu Latvijas hokeja čempionātā.

Tāpat divus vārtus RTU/«Inspecta» labā guva Kārlis Bulāns, bet «Rīgas» komandai ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Toms Bitmanis.

Pirms tam pusfināla sērijās RTU/«Inspecta» trijos mačos piekāpās čempioniem «Cēsu alus»/«Lekrings», bet «Rīga» tikpat mačos atzina vicečempionu «Lielvārde» pārākumu.

Finālsērija līdz četrām uzvarām sāksies sestdien.

Šogad par uzvaru vīriešu virslīgas regulārajā turnīrā cīnījās 14 komandas - par divām vairāk nekā pērn. Pēc divu apļu regulārā čempionāta izslēgšanas cīņām kvalificējās astoņas labākās komandas. Pēc tam ceturtdaļfināli un pusfināli tika aizvadīti līdz vienas komandas trim uzvarām, par bronzas medaļām notika tikai viens mačs, bet čempioni tiks noskaidroti sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām.

Aizvadītajā sezonā «Lekrings» komanda par valsts čempioni vīriešu konkurencē kļuva piekto reizi vēsturē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu