Noskaties: «Suņu būdā» politiķi Dombrava un Cvetkova (62)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Artuss Kaimiņš savā skandalozajā raidījumā «Suņu būda» šo trešdien no rīta atkal pamatīgi izklaidējis klausītājus ar sarunām par tēmām, kuras parasti apspriež virtuvē, bet kautrējas izrunāt publiski. Šovā viesojās pretējā flanga pārstāvji - labējais radikālis deputāts Jānis Dombrava (NA) un kreisā radikāle - deputāte Irīna Cvetkova (SC). Artusam sāk likties, ka viņi abi pārstāv vienu partiju.

Lai arī abi ir pretējo pušu pārstāvji, tomēr nenoliedz nedz Jānis, ka varētu būt kopā ar krievu meiteni, nedz Irīna, ka varētu būt ar latviešu vīrieti. Varbūt tā viņu savstarpējā karošana tāds politisks teātris vien ir? Tomēr raidījuma laikā redzēsit, ka «Cīņai sveiks» ir normāls sveiciens mūsdienu nacionālās apvienības jauniešu vidē, tāpat Cvetkova nebeigs apgalvot, ka 9. maijs ir varoņu un uzvarētāju diena, bet 16. marts - zaudētāju un cietēju kopā vākšanās. Lai nu kā - Irīna flirtē ar Artusu, bet Dombrava neticami savaldīgs, lai arī iekšā dusmas vārās.

www.boomfm.lv

Komentāri (62)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu