Jaunajās «X-failu» sērijās atgriezīsies iemīļoti varoņi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Deivids Duhovnijs atklājis, ka kulta seriāla «The X-Files» («X-faili. Slepenās lietas») jaunajās sērijās atgriezīšoties skatītāju iemīļotie varoņi Volters Skiners un smēķējošais vīrietis, ziņo vietne «ComingSoon.net». Sarunu šovā «The Late Show» Duhovnijam tika uzdots jautājums par aktieru sastāvu sešās jaunajās «The X-Files» sērijās. «Būšu es un Džiliana,» viņš uzskaitīja. «Atgriezīsies arī Mičs Piledži un cigaretes smēķējošais vīrietis, ja kādam tas ko izsaka.»

Piledži seriālā spēlēja Federālā izmeklēšanas biroja (FIB) direktora vietnieku Volteru Skineru. Savukārt smēķējošo vīru, kurš seriālā attēlots kā noslēpumains ļaundaris, atveidoja aktieris Viljams Deiviss.

Seriāla autors Kriss Kārters iepriekš izteicies, ka vēloties gaidāmajās sērijās redzēt pēc iespējas vairāk seriāla varoņu.

«The X-Files» filmēšana sāksies šovasar Vankūverā. Kārters atklājis, ka jaunajās sērijās iesākšoties jaunas lietas, kā arī turpināšoties iepriekšējās izmeklēšanas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu