Vācijas kreisie ekstrēmisti aicina uz protestiem G7 samita laikā

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kreisie ekstrēmisti nākuši klajā ar aicinājumu Vācijas sabiedrībai piedalīties masu demonstrācijās pret G7 samitu, kas jūnijā paredzēts Elmavā Garmišas-Partenkirhenes apkārtnē.

Aicinājumā, kas sestdien publicēts organizācijas «Stop G7 Elmau 2015» tīmekļa vietnē un adresēts visu politisko pārliecību organizācijām un partijām, kā arī atsevišķām personām, teikts, ka nedrīkst pieļaut G7 samita norisi bez incidentiem.

ASV, Lielbritānijas, Francijas, Vācijas, Itālijas, Kanādas un Japānas līderi Elmavas Alpu kūrortā pulcēsies 7. un 8.jūnijā, lai pārrunātu pasaules ekonomikas problēmas, kā arī ārpolitikas un drošības jautājumus.

Kopš masu nekārtībām, kuras martā Frankfurtē izraisīja Eiropas Centrālās bankas (ECB) jaunās ēkas atklāšana, Vācijas policija sākusi gatavoties nopietniem grautiņiem, kas jūnijā varētu notikt arī Bavārijā, kur paredzēts G7 samits.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu