Jelgavas novadā viesojas politikas studenti no Ukrainas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Marta beigās Jelgavas novada pašvaldībā viesojās 15 politikas specialitātē studējoši jaunieši no Ukrainas, lai izzinātu procesus Latvijas politikā.

Jaunieši bija ieradušies, lai izzinātu gan politiskos procesus, gan Eiropas Savienības (ES) finansējuma sadali un projektu īstenošanas specifiku.

Studenti tikās ar Jelgavas novada domes vadību, deputātiem, diskusijas veidā izzināja novada pašvaldības darbu un attīstības jautājumus Jelgavas novada administratīvajā teritorijā. Tāpat viņi ekskursijas veidā tika iepazīstināti ar dažādos ES projektos īstenotiem objektiem - Staļģenes sporta halli, izglītības, kultūras un sporta centriem «Jaunlīdumi» un «Līdumi» un citiem objektiem.

Jelgavas novada pašvaldība jau iepriekš sadarbojusies ar dažādām Ukrainas pašvaldībām, piemēram, vēl nesen uzņemot ciemos karadarbībā cietušo bērnus.

Šī pieredzes apmaiņa noritēja sadarbībā ar Latvijas Universitāti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu