Māra Upmane-Holšteina ir uzzinājusi gaidāmā bērniņa dzimumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Par šā pavasara aktuālo modes tendenci var nosaukt bērnu gaidīšanu, tuvākajā laikā par māmiņām kļūs aktrise Inga Alsiņa-Lasmane un dziedātājas Liene Bronuša, Antra Stafecka un grupas «Astro`n`out» soliste Māra Upmane-Holšteina.

Grupas «Astro`n`out» soliste Māra Upmane-Holšteina un viņas mīļotais cilvēks, vīrs, mūziķis Goran Gora ir uzzinājuši, ka viņu ģimenes papildinājums būs meitiņa.

«Mēs jutām, ka būs meitiņa, bija tāda sajūta. Neteicām viens otram skaļi, bet, uzzinot, ka kļūsim par meitas vecākiem, ļoti sapriecājāmies, jo, kā vēlāk atzināmies viens otram, gan es, gan vīrs vairāk vēlējāmies tieši meitiņu,» priecājas Māra.

Topošie vecāki ir izlēmuši meitiņai likt vienu vārdu, un ir vēlme likt arī vienu uzvārdu, nevis dubulto uzvārdu Upmane-Holšteina.

«Nezinām, vai to maz var oficiāli izdarīt, jo mums abiem dokumentos ir abi uzvārdi. Mazajai gribu likt tikai vīra uzvārdu, apprecoties viņš pieņēma arī manu uzvārdu, domāju, ka viņš ir pelnījis, lai meitai būtu tikai viņa uzvārds. Tas nodrošina lielāku iespēju, ka reiz dzīvē apprecoties viņa var pieņemt sava vīra uzvārdu un atstāt arī savējo,» aizdomājas Māra.

Foto: Publicitātes foto

Grūtniecības sākumā Māra nespēja iedzert kafiju, jo tā gluži vienkārši vairs negaršoja, bet nu viņa atkal ir piespiedusi sevi iemīlēt kafiju no jauna un nav zaudējusi ikrīta rituālu – mierā un klusumā izdzert tasi kafijas.

«Kopš esmu stāvoklī, neēdu pūdētos sierus, lasi un suši, zinu, ka šīs lietas nav ieteicams ēst grūtniecības laikā, tik ļoti kārojas, bet es turos, audzinu raksturu. Cenšos pēc iespējas vairāk ēst zaļumus, lai uzņemtu vitamīnus, diemžēl neizdodas katru dienu doties uz tirgu un iegādāties jaunus; ja ir iespēja, dodos un pērku dažādus salātus,» stāsta Māra.

No visiem iespējamajiem ēdieniem Māra jebkurā laikā ir gatava ēst picu, topošā māmiņa to cenšas ierobežot un neēst vienmēr, kad iegribas, bet reizēm gadās norauties un apēst kādu picas šķēli.

«Mans lielākais atklājums grūtniecības laikā ir bezalkoholiskais alus, aizejot ciemos, cilvēki mēdz iedzert, bet es nedrīkstu, pat ja to vēlētos, reiz pamēģināju bezalkoholisko alu un nu eksperimentēju ar dažādām šādām alus šķirnēm. Labā kompānijā jau neaizdomājies, ka alum nav grādu, tu viņu dzer, jūties labi, un galvenais pašai ir sajūta, ka iekļaujos kompānijā,» smaida Māra.

Mārai par pārsteigumu viņa nespēj skatīties arī filmas, jo ir kļuvusi ļoti emocionāla. Vakaros, kad ir brīvi mirkļi, dziedātāja skatās pilnmetrāžas multiplikācijas filmas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu