Slavenības, kuras veiksmīgi tikušas vaļā no liekā svara (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Slavenībām gluži tāpat kā ikvienam cilvēkam mēdz būt svara problēmas, vienas to spēj apkarot un turpmāk dzīvot ar lielisku augumu, bet citas notievē un vēlāk atgriežas pie iepriekšējām aprisēm.

Dziedātāja Džesika Simpsone ir atgriezusies pie sava perfektā auguma; lai apkarotu svara problēmas, Džesika apmeklēja svara vērotājus un joprojām aktīvi darbojas svara vērotāju kopienā. Simpsone sāka domāt par svara problēmām tikai pēc pirmā bērna dzimšanas.

Kellija Osborna pamatīgi pieņēmās svarā, sākot filmēties savai ģimenei veltītajā realitātes šovā. 2013. gadā liekais svars pazuda, pateicoties drastiskām diētām, bet nu pāris mēnešu laikā Kellija ir to atguvusi. Svara pieaugums novērojams pēc šķiršanās no līgavaiņa, jo dziedātāja mierinājumu rod saldumos.

Dziedātāja Dženeta Džeksone 2005.gadā bija iedzīvojusies desmit liekos kilogramos, bet jau pēc gada, fotografējoties «US Weekly» izdevuma vākam, izskatījās lieliski.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Aktieris Sets Rogens savās pirmajās kinofilmās ir redzams kā omulīgs, apaļīgs puisis, bet, kļuvis populārs, aktieris pacentās un no korpulenta vīrieša kļuva par īstu siržu lauzēju.

Dziedātāja Britnija Spīrsa ir redzējusi savu ķermeni visdažādākajās aprisēs, nu mūziķe ir atguvusi savu perfekto formu un ir lieliski iemācījusies to nepazaudēt.

Aktieris Tomks Henks ir klasisks vīriešu lomu atveidotājs. Mirkļos, kad ekrāna zvaigzne nefilmējas, viņš ēd visu, ko vēlas, kļūst apaļīgs un ir laimīgs. Pāris mēnešus pirms nākamās filmēšanas aktieris atbrīvojas no liekā svara un atkal ir piemērots jebkurai lomai.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu