Vona plāno turpināt karjeru un gatavoties nākamajai Olimpiādei

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pasaulslavenā amerikāņu kalnu slēpotāja Lindsija Vona pēc traumas izbojātās sezonas beigām paziņojusi, ka turpinās karjeru un gatavosies 2018.gada olimpiskajām spēlēm.

Pagājušā gada februārī notikušā pasaules čempionāta laikā viena no pasaules labākajām kalnu slēpotājām piedzīvoja smagu kritienu, saraujot divas kājas muskuļu saites. Viņa nepaguva atgriezties sacensību apritē līdz ar šīs sezonas pašu sākumu, jo treniņos atjaunoja savainojumu, bet pēc kāpšanas uz slēpēm viņa piedalījās vien dažās sacensībās, uzrādot pieticīgus rezultātus.

Pēcāk sportiste paziņoja par atteikšanos no starta Soču olimpiskajās spēlēs un koncentrēšanos uz rehabilitāciju. Pēc šā lēmuma Vona piekrita atkārtotai traumētās kājas operācijai.

Sociālajos tīklos amerikāniete apstiprinājusi, ka nebūt nedomā par karjeras beigām un gatavojas vēl vismaz četras sezonas sacensties augstākajā līmenī, lai gatavotos 2018.gada Olimpiādei.

Amerikāniete Lielo kristāla globusu izcīnījusi trīs reizes pēc kārtas laika posmā no 2008. līdz 2010. gadam, kā arī 2012.gadā. Tāpat viņa ir 2010.gada Vankūveras olimpisko spēļu čempione nobraucienā, kā arī 2009.gada pasaules čempione nobraucienā un supergigantā.

Mazos kristāla globusus Vona ieguvusi 13 reizes - sešas reizes triumfējusi nobraucienā, četras reizes pēc kārtas supergigantā un trīs reizes pēc kārtas superkombinācijā.

Amerikāniete cer būt gatava aizvadīt pilnvērtīgu 2014./15. gada sezonu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu