«Wizz Air» no maija lidojumos ieviesīs sēdvietu piešķiršanu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Zemo izmaksu lidsabiedrība «Wizz Air» no maija ieviesīs sēdvietu piešķiršanu. Atsevišķos maršrutos no 4.maija un visos «Wizz Air» maršrutos no 19.maija pasažieriem tiks nodrošināta bezmaksas sēdvietu piešķiršana, kas no 8.aprīļa kļūs par rezervēšanas procesa sastāvdaļu.

.Ja iespējams, «Wizz Air» piešķirs blakus sēdvietas pasažieriem, kuri ceļo kopā viena rezervējuma ietvaros. Jebkurā laikā līdz pat trim stundām pirms izlidošanas vietnē «wizzair.com» vai kompānijas mobilajās lietotnēs pasažieri var mainīt par brīvu piešķirto sēdvietu un izvēlēties citu sēdvietu par maksu, sākot no viena eiro.

Sēdvietas, piemēram, priekšējā rindā ātrai izkāpšanai vai sēdvietas ar papildu vietu kājām, rindas kārtībā var rezervēt par augstāku maksu atkarībā no pieejamības.

«Wizz Air» sēdvietu piešķiršana tiks izmēģināta atsevišķos maršrutos (Budapešta-Barselona, Katovice-Londona, Bukareste-Dortmunde) no 4.maija un pēc tam no 19.maija ieviesta visos 360 «Wizz Air» maršrutos no 110 lidostām 37 valstīs.

Pasažieriem, kuri pirms 8.aprīļa ir rezervējuši biļetes lidojumiem ar sēdvietu piešķiršanu, sēdvieta tiks piešķirta, kad viņi reģistrēsies lidojumam, savukārt pasažieriem, kuru pašreizējais rezervējums ietver «Wizz» papildu vietas kājām un «Wizz» rezervētas vietas pakalpojumu, būs iespēja izvēlēties sēdvietu bez papildu maksas.

No 8.aprīļa «Wizz Air» arī samazina prioritārās iekāpšanas maksu līdz diviem eiro.

Kā ziņots, pērn «Wizz Air» paziņoja par turpmāko paplašināšanos Rīgā - aviokompānija izvietos Rīgas lidostā jau otro gaisa kuģi «Airbus A320» un piedāvās lidojumus arī uz Lībeku, Stavangeru un Liverpūli.

Jaunie galamērķi tiks piedāvāti no 2015.gada 22.aprīļa, un lidojumi notiks divreiz nedēļā. 2015.gada vasaras sezonā aviokompānija ir arī palielinājusi reisu skaitu dažos savos populārākajos maršrutos. No 22.aprīļa lidojumi uz Londonu (Lūtonu) notiks 11 reižu nedēļā, bet uz Donkasteru (Šefīldu) - trīs reizes nedēļā.

Ar trim jaunajiem pakalpojumiem no šī gada pavasara «Wizz Air» no Rīgas jau piedāvā kopumā 11 maršrutus uz sešām valstīm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu