Madonas pusē aprīļa beigās sāksies trofi reidu čempionāts

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Madonas pusē pagaidām vēl ziema – ledus uz ceļa un sniega vaļņi gar malām. Taču, kā sola meteorologi, tas nav uz ilgu laiku. Kusīs un zeme kļūs slapjāka – daudz tīkamāka trofi reidu sacensību dalībniekiem un skatītājiem.

Aprīļa pēdējā nedēļas nogalē (25.04. – 26.04.2015.) Madonas pusē organizētās sacensības ir ar tik plašu programmu un tik daudz iespējām katram, ka to noteikti vajag izmantot. Paralēli Latvijas Trofi reidu čempionāta 1. posmam norisināsies Signāls EM Trophy 2015 Tūrisma kauss, Latgales kauss 2015 (Dubļu ērglis) un kvadraciklu cīņas aplis CanAmTrophy Latvia 2015.

Līdzās sportistiem, tūristiem, ērgļiem un ATV braucējiem savas slēptās iemaņas varēs atklāt jebkurš gribētājs – skatītāji, līdzjutēji, ziņkārīgie. Tiks izveidota atsevišķa trase, kurā katrs, kam ir interese un drosme, varēs izmēģināt, kā «garšo» sajūta, ka vari … izbraukt. Un tas nebūt nav sarežģīti – viss parasti sākas ar pirmajām 20 sekundēm baiļu un tad jau seko pārliecība, azarts un varbūt pat atkarība.

Sacensību gaitā paredzēta ATV braucēju Agra Jansona meistarklase tiem dalībniekiem, kas vēlas jauki pavadīt laiku bez uztraukuma par rezultātiem. Varbūt šoreiz ne pēc smukuma uz Tukumu bet pēc dubļu garšas uz Madonu?

Sacensību bāzes un trašu izvietojums solās būt elegants – kalna galā, pašā notikumu epicentrā, sliesies bufete, kur apsēžoties un, spējot izgrozīt acis/galvu 360 grādos, būs iespēja redzēt un just visu, kas notiek dubļos. Šis variants, protams, iesakāms tikai galējas nepieciešamības gadījumā.

Signāls EM Trophy 2015 organizatori pūlējušies un saviem spēkiem ir radījuši īpašus svētkus dubļu mīlētājiem. Leģendas un OZ (orientēšanās zonas) ir sagatavotas tā, ka organizatori pauž nožēlu, ka nevarēs sacensties. Apļi sacensībām ir jau iezīmēti, atliek vien šo to piezāģēt, šo to aizrakt un kaut kur padziļināt prieku. Kā saka organizatori Austris un Ēvalds - ja brauks ļoti gudri, pastāv iespēja, ka kājas ļoti jāslapina nebūs.

Lūgums visiem sacensību dalībniekiem – neatlikt savu reģistrāciju uz pēdējo brīdi. Līdz 19. aprīlim pieteikumiem tiek piemērota samazināta dalības maksa. Lūdzam to neuztvert kā apgrūtinājumu – organizatori būs ļoti pateicīgi par laicīgu reģistrāciju, jo tas ļaus viņiem saprātīgi plānot nepieciešamos resursus.

Šis posms tiek ņemts vērā gada kopvērtējumā, un tam noteikti būs izšķiroša nozīme Latvijas Trofi reidu čempiona titula izcīņā! Vai šo var atstāt nejaušu sakritību varā? Uz šo jautājumu katram pašam atbilde zināma!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu