Lielākais Lieldienu tirdziņš Rīgas apkaimēs - Čiekurkalna Krustcelēs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Svētdien, 5.aprīlī, no pulksten 10:00 līdz 17:00 Čiekurkalnā, piecu ceļu – Rusova, Ungura, Čiekurkalna 4. šķērslīnijas un Gaujas ielas krustojumā (Rusova ielā 9) notiks lielākais Lieldienu tirdziņš Rīgas apkaimēs. Jau otrajā Latvijas Mājražotāju un mazo ražotāju informācijas un atbalsta biedrības un Twitter komūnas @Shreienbusha rīkotajā tirdziņā pulcēsies veseli 100 tirgotāji no visas Latvijas!

Vienuviet pulcēsies 100 mājražotāji un amatnieki no visas Latvijas.

Līdzīgi kā iepriekš, tirdziņu tā organizatori veido ne vien kā pirkšanas-pārdošanas, bet arī kā kultūras, informējošu un izklaidējošu pasākumu. Jāatzīmē, ka

tirdziņa laukumā tiks uzstādītas 6 metrus augstas šūpoles, darbosies vairākas radošās darbnīcas bērniem, trušu aploks, būs pieejamas izjādes ar ponijiem,

Amigo atrakciju tūre un Policistu velobiedrības paraugdemonstrējumi. Papildus tiks rīkota velo ekskursija pa Čiekurkalnu pieredzējuša gida pavadībā. Tirgus saucēja un runasvīra lomā iejutīsies Nacionālā teātra aktieris Juris Hiršs.

Foto: LETA

Paredzams, ka dienas gaitā tirdziņu kopumā apmeklēs vismaz pāris tūkstoši cilvēku no Čiekurkalna un tuvējiem rajoniem – Mežaparka, Brasas, Sarkandaugavas un Teikas. Aicināti apmeklēt lielisko Čiekurkalnu, protams, ir visi rīdzinieki! Organizatori īpaši gaidīs ģimenes ar bērniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu