Naivo koku fabrika

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Naive Wood Factory radās 2014 gada augustā, un paši saimnieki to sauc par naivo koku fabriku, jo tajā strādā tikai divi cilvēki – vīrs un sieva Mihails un Anna. Miša ir ideju autors un izpildītājs, bet Anna rūpējas par to, lai produkcija nokļūtu pie jaunā saimnieka.

«Mēs izgatavojam mēbeles, interjera elementus un bīdāmās durvis. Savos darbos mēs izmantojam vecos kokmateriālus, kuri ir demontēti no vecām ēkām, un metālu. Pamatā ieturam industriālo stilu,» norāda Mihails.

Foto: Publicitātes foto

No sākuma tā bija vienkārša savu sapņu realizācija (gribējās sev plauktiņu, galdiņu, jaunas durvis…). Kad bija izgatavota pirmā mēbeļu kolekcija un paši saimnieki bijuši ar to apmierināti, sākuši to piedāvāt arī klientiem. Šobrīd klienti nāk paši ar savām idejām, kuras kopīgi tiek realizētas.

Mūs ļoti iedvesmo pats izgatavošanas process un prieks par rezultātu,

uzsver Anna.

«Mums pašiem ļoti patīk apvienot lauku vienkāršumu un industriālo praktiskumu. Mūsu ideja ir parādīt vienkāršumu, vieglumu, ar kuru mēs gribam uztvert dzīvi. Tādas ir mūsu mēbeles – bez dižošanās, bez perfekcionisma, tādas… naivas,» norāda Naive Wood Factory dibinātāji.

Foto: Publicitātes foto

Anna stāsta, ka viņu klients ir mūsdienīgs cilvēks, kuram ir viegla attieksme pret dzīvi, viņam patīk vienkāršas un funkcionālas lietas. Neskatoties uz to, viņš noteikti nav perfekcionists, jo industriālās mēbeles pēc definīcijas vienmēr saglabā savu dabiski raupjo izskatu.

Foto: Publicitātes foto

Piedāvājumā ir drēbju pakaramie, galdi, beņķi, plaukti. Pavisam nesen ģimene sākusi izgatavot vecos dēļus sienu apdarei.

Pasūtīt produkciju ir iespējams, rakstot uz e-pastu naivewood@gmail.com vai zvanot (+371 29809029).



KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu