Teilore Svifta ieguvusi «iHeartRadio» gada mūziķes titulu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu popzvaigzne Teilore Svifta svētdien «iHeartRadio» mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā atzīta par gada izpildītāju. 25 gadus vecā Svifta pavisam ieguva trīs balvas. Viņas hits «Shake It Off» tika atzīts par gada dziesmu, savukārt skaņdarbs «Blank Space» saņēma godalgu par labāko dziesmas tekstu.

«Vairāk par visu pasaulē ceru, ka fani šobrīd skatās un zina, cik ļoti es viņus dievinu. Mēs ar katru gadu esam kļuvuši tuvāki, nevis atsvešinājušies,» sacīja dziedātāja. «Jūs mani padarāt tik laimīgu!»

Otrajā «iHeartRadio» ceremonijā piedalījās tādi mūziķi kā Riana, Džastins Timberleiks, Madonna, Kriss Brauns un Igija Azelia.

Madonna ceremonijā izpildīja dziesmu «Rebel Heart», bet ģitāras partiju spēlēja Svifta.

«Jā, tā ir mana mīļākā ģitāriste!» sacīja Madonna.

Ceremoniju vadīja aktieris Džeimijs Fokss, kurš jokoja par slavenībām, tai skaitā māsu Kardašjanu patēvu Brūsu Dženeru, reperi Merionu Naitu un soulmūzikas dziedātāju Mārvinu Geju.

«Mārvinam Geijam bija fantastisks gads. Pirmās vietas topos ieguva viņa dziesma ar Farelu Viljamsu un Robinu Tiku. Viņš taisa mūziku debesīs. Viņš ir miris, taču ne izputējis,» par dziesmas «Blurred Lines» atzīšanu par plaģiātu jokoja Fokss.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu