Ar šiku un eleganci prezentē modes šovu «F&Show» (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

21.marta vakarā ar vērienīgu modes šovu tika prezentēti veikala «F&More» piedāvātie apģērbu modeļi. Jaunais veikals ir vienīgais Latvijā, kas darbojas pēc principa veikals veikalā.

Uz šova programmu bija ieradušies lielākie Latvijas modes pazinēji, sabiedrības dāmas un stila blogeri, Cilvēki ar lielu sajūsmu gaidīja lielveikala «Sky&More» lielisko modes šovu. Beigu beigās cilvēki atzina, ka pirms gada šovs bija labāks, interesantāks, bet arī šoreiz bija dažādi pārsteigumi un negaidīti šova pavērsieni.

Kā vienu no negaidītākajiem šova elementiem var minēt mūsu pašu operas dīvas Elīnas Šimkus uzstāšanos kopā ar dejojošiem puišiem, kuri meta gan salto, gan ritentiņu, gan dejoja breiku un hip-hopu.

Otrajā šova daļā bija iespējams dzirdēt populāro Anglijas dziedātāju Taru Makdonaldu, sieviete visiem spēkiem centās uzkurināt publiku, tas viņai arī izdevās. Mūziķe latviešu valodā bija iemācījusies vārdu paldies, kuru arī vairākkārt lietoja.

VIP viesi modes skati vēroja, sēžot pie galdiņiem un baudot šampanieti; citiem viesiem bija ērtas sēdvietas, kas nodrošināja lielisku skatu uz «mēli» no jebkuras vietas.

Skate noslēdzās ar lielisku zelta konfeti lietu, raidītu gan uz «mēles», gan skatītāju pūlī.

Pēc skates tie, kuri vēlējās, varēja doties iekšā jaunajā veikalā un iegādāties A klases modes dizaineru darinātos tērpus.

Viesi uz grandiozo modes šovu ieradās, svinīgi saposušies, dāmas pat līdzi bija paņēmušas maiņas apavus, kurus pārvilka, pirms kāpa uz sarkanā paklāja. Dažādu populāru zīmolu tērpi un aksesuāri nebeidza vien sacensties cits ar citu greznumā visa vakara garumā.

Pasākumu apmeklēja tādi modes pazinēji kā radio geiša Ieva Adamss, operas dīva Elīna Šimkus, blogere Alina Keller, televīzijas seja Katerīna Korss, uzņēmēja Santa Kola, dziedātāji Markus Riva un Elli U, kā arī blogeris un liels «selfiju» fans Artūrs Mednis, kurš, ejot pa sarkano paklāju, visiem fotogrāfiem rādīja vidējo pirkstu.

Pasākumu vadīja dziedātājs un dīdžejs Markus Riva, kurš pats ar modi ir ļoti tuvās attiecībās ne tikai gaumes un stila jautājumos, bet arī kā modelis.

Pēc oficiālās daļas viesi devās uz naktsklubu «Coyote Fly», kur varēja baudīt dzērienus un pārspriest redzēto šovu un vēlreiz baudīt Taras Makdonaldas dziedājumu.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu