Skat, kā izmainījusies «O!Kartes skatuves» dalībniece Inga Karpiča (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no "Draugiem.lv"

Pēc šova «O!Kartes skatuve» ir pagājis vairāk nekā gads, daudzi bijušie dalībnieki vairāk nemuzicē, bet citi veiksmīgi ir izvēlējušies savu ceļu un turpina cilvēkus priecēt ar savu mūziku, šoviem un jauniem videoklipiem. Aktīvi koncertē arī šova dalībniece Inga Karpiča, toties pilnīgi jaunā ampluā.

Ingu Karpiču šova laikā iepazinām kā grupas «K-1» dalībnieci, romantisku mīlas balāžu dziedātāju, nu meitene ir mainījusies un izpilda meditatīvu mūziku, daudz laika pavada pārdomās par dzīves jēgu, esību.

Foto: Ekrānšāviņš no "Draugiem.lv"

Inga mēģina cilvēkus dziedināt caur tautasdziesmu, meditē kopā ar cilvēkiem, izpildot šim rituālam piemērotu transu izraisošu mūziku.

Koncerti notiek dažādos tējas namiņos, Harē Krišnas centros un siltā laikā, protams, pie dabas krūts.

Dziedātāja organizē arī Sri Yantra nodarbības, kuras tiek pavadītas ar kokles mūziku un dziesmām.

Foto: Ekrānšāviņš no "Draugiem.lv"

Mūziķe ir mainījusies ne tikai ārēji, kļūstot par ļoti vienkāršu, apgarotu būtni, kura apģērba izvēles dēļ izskatās kā atgriezusies no pagātnes, bet arī iekšēji jaunā sieviete ir kļuvusi citādāka.

Ir izveidojusies jauna vērtību sistēma, kurā slava, nauda, liekulība, koncerti uz lielajām skatuvēm vairs nav vajadzīgi.

Foto: Ekrānšāviņš no "Draugiem.lv"

Laiks maina cilvēkus, mēs maināmies, ikvienas pārmaiņas ir uz labu.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu