Ekonomikas ministrs Dombrovskis varētu kļūt par RP valdes priekšsēdētāju (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašlaik vienīgais kandidāts uz Reformu partijas (RP) valdes priekšsēdētāja amatu ir ekonomikas ministrs Vjačeslavs Dombrovskis (RP).

Jauno partijas vadītāju plānots ievēlēt partijas kongresā 29.martā. Pašreizējais RP valdes priekšsēdētājs Edmunds Demiters sacīja, ka vienīgais kandidāts uz šo amatu ir Dombrovskis un neviena cita kandidatūra nav izvirzīta.

Demiters jau iepriekš informēja, ka nekandidēs 12. Saeimas vēlēšanās, kā arī atkāpās no RP Saeimas frakcijas priekšsēdētāja amata. Viņš nolēma arī atstāt partijas vadītāja amatu, jo nākotni neplāno saistīt ar politiku.

Virza arī iepriekš

Dombrovskis jau vienreiz bija izvirzīts partijas valdes priekšsēdētāja amatam, kad pērn vasarā šajā amatā tika ievēlēts Demiters. Toreiz Dombrovskis atsauca savu kandidatūru un aicināja biedrus RP kongresā atdot balsi par Demiteru kā nākamo valdes priekšsēdētāju.

Kā ziņots, Dombrovskis šogad gaidāmajās 12.Saeimas vēlēšanās plāno kandidēt no «Vienotības» saraksta. RP un «Vienotība» ir vienojušās par kopīgu sadarbību, startējot 12.Saeimas vēlēšanās. Saskaņā ar vienošanos kandidēšana notiks no «Vienotības» saraksta un Dombrovskis plāno piedalīties vēlēšanās, iepriekš norādīja ministra padomniece Anna Kononova.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu