Kylie Minogue «Kiss Me Once» (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Austrāliešu popmūzikas dimants Kailija Minoga (Kylie Minogue) šonedēļ pie klausītājiem atgriežas ar divpadsmito studijas albumu «Kiss Me Once», kas iezīmē jaunu nodaļu 45 gadus vecās zvaigznes daiļradē un dzīvē.

Kylie Minogue «Kiss Me Once»

(Parlophone)

8/12

Pirms gada Kailija paziņoja, ka pārtrauc sadarbību ar ilggadējo menedžeri Teriju Bleimiju (Terry Blamey), kas zvaigznei blakus stāvējis, atbalstījis un visādi citādi uz augšu virzījis veselus 25 gadus. Kopā ar Bleimiju Kailija pārdevusi 60 miljonus ierakstu, ieguvusi «Brit» un «Grammy» balvas, un, visticamāk, tieši pateicoties šā pieredzējušā vīra zināšanām un intuīcijai, Kailija vēl joprojām popmūzikas elitē droši stāv blakus Madonnai, Prinsam un vēl dažiem izredzētajiem.

Personiskajā dzīvē pārmaiņas saistās ar attiecību izbeigšanu ar ilggadējo (ja pieci gadi ir ilgi) draugu, spāņu modeli Andresu Valenkozo.

Šie satricinājumi attiecībās arī veido jaunā albuma saturisko ietvaru. Albuma nosaukums

«Kiss Me Once» simbolizē Kailijas vēlmi sākt visu no jauna, vēlreiz izjust sen nebijušas sajūtas.

Muzikāli «Kiss Me Once», kā allaž, ir 100% popmūzikas ieraksts, kurā, pateicoties jaunajam sadarbības partnerim - «Jay Z» kompānijai «Roc Nation», mums labi zināmā Kailija uzsūkusi svaigas, mūsdienīgas mūzikas tendences. Kā lai citādi nodēvē superproducenta Farela Viljamsa un superkomponistes (viņas kontā Rianas «Diamonds»), austrāliešu dziedātājas Sia (Sia Kate Isobelle Furler) klātbūtni.

Albums seko 2012. gada simfoniskās mūzikas albumam «The Abbey Road Sessions» (Parlophone), kurā jaunās skaņās Kailija bija ierakstījusi savas populārākās dziesmas.

"Kiss Me Once"
"Kiss Me Once" Foto: Publicitātes foto

Jaunās plates pirmais singls «Into The Blue» ir ļoti «kailijisks» deju zāles hits, kas stāsta par dziedātājas atgūto brīvības, laimes un neatkarības sajūtu, turklāt tas ierakstīts zīmīgā dienā - Kailijas dzimšanas dienā. («When I got my back up against the wall, don't need no one to rescue me ... I'm running free»). Arī «Million Miles» un «Kiss Me Once» droši varētu būt skaņdarbi no kāda vecāka Kailijas albuma.

Savukārt tādas dziesmas kā «Les Sex», «Feels So Good» un «Sexercize» (skat. video) ir neordinārākas, ar mūsdienīgiem R&B un elektropopa mūzikas elementiem.

Farels savukārt savu maģisko producenta pirkstu (viņš arī komponists) pielicis dziesmā «I Was Gonna Cancel», kas pulsē Farelam raksturīgajā diskofanka grūvā.

Balāde, kas acīmredzami paredzēta Latīņamerikas tirgum, «Beautiful», ierakstīta kopā ar siržu lauzēju Enriki Iglesiasu (Enrique Iglesias). Šis duets, protams, ne tuvu nestāv Kailijas un Nika Keiva deviņdesmito gadu singlam «Where the Wild Roses Grow» un pamatīgi izbojā labo iespaidu par šo plati.

Taču kopumā šis ir vēl viens skanīgs, melodisks un mūsdienīgs albums Kailijas diskogrāfijā. Kā tas tiks prezentēts koncertā, pārliecināsimies jau šoruden.

Sāk tirgot biļetes uz Kailijas Minogas Rīgas koncertu

Atgādināšu, ka šonedēļ «Ticketpro» kasēs un interneta vietnē «www.ticketpro.lv» ir sākusies biļešu iepriekšpārdošana uz šoruden Rīgā gaidāmo Kailijas koncertu 2. novembrī «Arēnā Rīga». Dziedātāja šā jaunā albuma koncertturneju atklās Lielbritānijā. Kopumā Minoga sniegs 31 koncertu 15 valstīs.

Izdošanas datums - 14.03.2014.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu