Sabiedrībā pazīstami cilvēki apēd ziemu un desertā saņem pavasari

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

26.martā tirdzniecības centrs «Galleria Rīga» pulcēja īpašos viesus uz veikala pavasara modes skati, kura norisinājās tirdzniecības centra sestajā stāvā Mākslas galerijas telpās. Modes skates un pasākuma noskaņa viesus pārsteidza ar krāsainību, spilgtumu un radīja domas par pavasari.

Tirdzniecības centrs «Galleria Riga» viesus pulcēja savās telpās, lai iepazīstinātu ar jaunāko pavasara modi, kurā dominēja pasteļtoņi, lakāda un spilgtas krāsas, tieši tas, kas raksturo šā pavasara modes tendences.

Visapkārt dominēja smaidi, spilgti apģērbi gan pašu viesu vidū, gan modeļu izrādītajos apģērbos, kā gan citādi, ja tika svinēts pavasaris, ne velti pasākumam bija dots nosaukums «Kad ziema ir apēsta, tad pavasaris desertā».

Pasākuma ietvaros stiliste Anita Altmane uzstājās ar nelielu uzrunu, kā nekā viņa ir tirdzniecības centra oficiālā stila noteicēja.

Paužu laikā neuzstājās neviens dziedātājs, kā parasti pierasts, bet pauzes aizpildīja dīdžeja klusā fona mūzika un dažādi konkursi, kuros viesi varēja iegūt daudz dažādu vērtīgu dāvanu karšu.

Vienu no šādām dāvanu kartēm savā īpašumā ieguva arī dziedātāja Laura Raila, atbildot pareizi uz vakara gaitā uzdotajiem jautājumiem.

Viesi tika cienāti ar gardiem ēdieniem un kūciņām, kas viesus padarīja tikai pozitīvākus un uz pavasari vairāk noskaņotus.

Pasākumu apmeklēja dziedātāja Laura Raila, duets Liera Štein un Alekss Silvērs, dziedātāja Natālija Tumševica, uzņēmēja Marika Ģederte, televīzijas seja Jeļena Gricuka, grupas «Triānas parks» līdere Agnese Rakovska, Laura Reinika māsa Rūta Reinika un citi.

Dodoties mājās, ikviens viesis saņēma dāvanu, kura izrādījās dāvanu karte desmit eiro vērtībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu