Seksīgā bundziniece Nellija paliek sievišķīga, vienalga - kājās ir papēžu apavi vai kedas (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Seksīgā bundziniece Nellija Bubujanca bungas sāka spēlēt jau piecpadsmit gadu vecumā, kad kopā ar draudzenēm izlēma dibināt grupu. Nelliju nebaida fakts, ka cilvēki vispirms novērtē viņas seksīgumu un tikai tad - bungu spēli, jo tas nav slikti. Seksīgums ir jebkuras sievietes piedeva.

Bundzinieces Nellijas Bubujancas muzikālā pieredze sākās piecpadsmit gadu vecumā, kad viņa vispirms spēlēja ģitāru, tad sekoja izšķirošais solis, viņa kopā ar draudzenēm izlēma dibināt savu grupu.

«Meitenes izlēma, ka man ir labāka ritma izjūta nekā citām, un es pamēģināju apsēsties pie bungām. Viens draugs, mūziķis ieteica aiziet pie slavenā bundzinieka Tāļa Gžibovska - tieši ar viņa palīdzību tiku pareizajā plūsmā un sāku nodarboties ar mūziku daudz nopietnāk,» skaidro Nellija.

Bundziniece stāsta, ka šķēršļi ir tikai galvā, doma, ka bungas spēlēt būs neiedomājami grūti, jo vairāk viņa spēlēja, jo vairāk patika nodarbošanās. Nelliju piesaista sievietēm netipiskas nodarbošanās, un tieši tāda ir bungu spēle.

«Pirms kāda laika atgriezos no Dubaijas, tur nodzīvoju gadu, katru dienu spēlējot internacionālā grupā. Atgriežoties Latvijā, sāku spēlēt dažādos projektos, tuvāk rudenim saņēmu piedāvājumu no Ata un Jāņa Auzāniem par piedalīšanos viņu tūrē pa Latvijas lielākajām pilsētām. Tūre izrādījās ļoti gara un muzikāli interesanta, veiksmīgi apceļojām visu Latviju, sniedzām piecdesmit koncertus, tas noteikti bija spilgtākais notikums pirms Eirovīzijas,» tā Nellija.

Sieviete uzskata, ka visi būtiskākie notikumi viņai vēl tikai priekšā, jo Nellija ir vēl jauna un jauni piedāvājumi parādās nepārtraukti.

«Kā jau katrai sievietei, man patīk komplimenti. Lai cik labi es spēlētu, vienmēr būs cilvēki, kuri skatīsies uz mani kā uz seksīgu meiteni, nevis kā uz labu mūziķi, un tas nav slikti. Par to es īpaši neuztraucos, galvenais, ka es attīstos un muzikāli turpinu augt, bet seksīgums ir jebkuras sievietes piedeva,» stāsta Nellija.

Nellijai vēl bez muzicēšanas patīk fitness, kalnu slēpošana, ceļojumi, fotogrāfija, braukšana ar motociklu, video filmēšana un montāža. Ar siltuma atnākšanu tiks atklāta arī velosipēdu sezona, jo bundziniecei ļoti patīk braukt ar riteni.

Foto: Edgars Kalmēns

«Man liekas, seksīgums nāk ar vecumu un briedumu. Seksīga sieviete vienmēr ir kopta un labi smaržo, viņai ir apburošs smaids un viņa ir drusku nepieejama, seksīgumam ir jānāk kopā ar zināmu devu noslēpumainības, jo tas piesaista. Toties vecums palīdz saprast, kā sevi pasniegt,» seksīgumu raksturo Nellija.

Nellija ir dažāda, viņai patīk vilkt gan džinsus un T-krekliņus, gan kleitas, jo dažādība tikai uzsver individualitāti.

«Es vienmēr palieku sievišķīga, vienalga, kājās ir papēžu apavi vai kedas,» smejas Nellija.

Bundziniece sevi raksturo kā atsaucīgu, draudzīgu, sentimentālu, uzticīgu un lielu taisnības meklētāju.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu