Rufusa Veinraita koncertu iesildīs Lūsija Veinraita Roša

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rufusa Veinraita koncertu «Palladium» koncertzālē jau šonedēļ, 19.martā iesildīs mūziķa māsa Lūsija Veinraita Roša, informē koncerta rīkotāju pārstāve Linda Igolniece. Lūsija darbojas «indie» mūzikā. Igolniece atzīmēja, ka mūziķe izceļas ar vokālu, asprātīgiem dziesmu tekstiem, kā arī unikālu uzstāšanās stilu. Dziedātāja pērn izdevusi ierakstu «There’s A Last Time For Everything». Igolniece stāstīja, ka tas sniedz padziļinātu ieskatu mākslinieces krāšņajā muzikālajā mantojumā, kas dod viņai iespēju veidot piesātinātu, no mūzikas ierakstu kompānijām neatkarīgu karjeru.

Lai gan Veinraita Roša sākotnēji strādāja par skolotāju, mūziķu ģimenē augusī māksliniece 2005. gadā pilnībā pievērsās mūziķes karjerai, iedvesmu smeļoties no brāļa koncertturneju dzīves. 2009. gadā par savu dziesmu «Snare Drum» Veinraita Roša ieguva balvu «Independent Music Awards» kategorijā «Labākā folka dziedātāja/autora dziesma».

Jau ziņots, ka koncertzālē «Palladium» 19.martā pirmo reizi Latvijā uzstāsies kanādiešu dziedātājs un komponists Rufuss Vainraits.

Mūziķa pēdējo gadu pieredze dzirdama viņa septītajā studijas albumā «Out of the Game», kas radīts sadarbībā ar producentu Marku Ronsonu. Albumā saglabājas viņam raksturīgie stāsti un greizais humors ar klasiskās popmūzikas pieskaņu.

Biļetes uz koncertu nopērkamas «www.palladium.lv» un visās «Biļešu servisa» kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu