Ilze un Jānis Jurkāni atgriezušies no ceļojuma

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pavisam nesen Ilze Jurkāne atgriezusies no ceļojuma uz Portugāli, uz kuru bija plānojusi doties kopā ar bijušo ārlietu ministru Jāni Jurkānu.

Marta sākumā finansiste Ilze Jurkāne devās ceļojumā uz Portugāli, jo vēlas siltajā zemē iegādāties kādu viesnīcu. Par saviem iespaidiem ceļojuma laikā viņa dalījās sociālajā vietnē «Facebook», kur saņēma arī vairākus komplimentus par lielisko izskatu.

Jurkāne bijusi Fatimā un Sintrā, kā arī izbraukājusi visu Algvari, vēsta «Kas Jauns». Par ceļojumu viņa ir apmierināta un Lisabonu dēvē par skaistu pilsētu.

Zināms, ka bijušajam ārlietu ministram jau kādu laiku ir attiecības ar Lindu Apsi. Pēc tam, ka Ilze uzzinājusi, ka viņas prombūtnes laikā Jurkānu mājoklī mitinājusies Linda, viņa vīram no turienes lūgusi aiziet.

Ziņas par to, ka Jānis Jurkāns ir ieskatījies Lindā, klajā nāca aizvadītā gada vasarā, toreiz bijušais ārlietu ministrs noliedza gan sānsoli, gan šķiršanos no sievas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu