Slavenības pulcējas projekta «I love» atklāšanā (28)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

13.martā tirdzniecības centrā «Spice» tika atklāta fotostudijas «Spot studios» veidotā projekta «I love» izstāde. Izstādē ir aplūkojamas divdesmit sabiedrībā pazīstamu cilvēku fotogrāfijas. Daži no dalībniekiem bija ieradušies uz projekta atklāšanu.

«Spot studios» veidotā projekta «I love» fotogrāfiju autors ir Jurijs Vahruševs, kurš iemūžinājis divdesmit slavenības dažādos viņiem tuvos tēlos.

Izstādes dalībnieki fotogrāfijās pozēja ar plīša lācīšiem, ēdienu, automašīnā, peldot baseinā un pat guļot putu pilnā vannā.

Fotogrāfijās redzamas tādas slavenības kā Katy Tindemark, Aleksandrs Ribaks, maestro Raimonds Pauls, Agnese Zeltiņa, Liene Candy, Katya Meija, Kamilla, Ieva Adamss, Jeļena Gricuka, Andris Bulis, Roberto Meloni, Intars Busulis, Marika Ģederte, Elīna Ivaglo, Jānis Stībelis, Natālija Ābola, Markuss Riva, Brendons Stouns, Olga Asmikoviča un Aleksandra Kurusova.

Projekta atklāšanas pasākumu vadīja TV dīva Jeļena Gricuka un dziedātājs Roberto Meloni. Vadītāji daudz jokoja, runājās ar citiem projektā iesaistītajiem cilvēkiem, iepazīstināja ar fotogrāfijas redzamajiem tēliem.Tēli skaidroja, kāpēc attēloti tieši tādā veidā fotogrāfijās, jo paši izvēlējās savu bilžu ideju.

Sekoja trīs muzikāli priekšnesumi, kuros uzstājās Roberto Meloni, Katy Tindemark un Kamilla. Uzstājoties dziedātājs Roberto daudz kustējās uz skatuves, smaidīja, un bija redzams, ka vīrietis ir manāmi notievējis.

Slavenības, kuras bija ieradušās uz izstādes atklāšanu, pašas noņēma sarkano pārklāju no savām fotogrāfijām. Tas radīja ne mazums uztraukumu, jo neviens nezināja, ko gaidīt, priekškaram krītot. Ieraugot fotogrāfijas, neviens nebija vīlies par rezultātu.

Tika izspēlēts konkurss, kurā kāds no viesiem varēja kļūt par divdesmit pirmo personu, kura tiks iemūžināta izstādē; uzvarēja modele, modes blogere Karīna Zu.

Pēc fotogrāfiju atklāšanas ikviens kavējās sarunās pie vīna glāzes vai kādas no «I love» piedāvātajām uzkodām.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu