«Weekend Festival Baltic» izsludina Tiesto un citus populārus vārdus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tiesto.com

«Weekend Festival Baltic» būs lielākais pasākums brīvā dabā Pērnavas pludmalē, kas norisināsies no 6. līdz 8. augustam. Jau iepriekš pieteiktajā iespaidīgajā sastāvā ir iekļauti Deivids Geta (David Guetta), kura ierakstu tirāžas ir mērāmas miljonos, kā arī žurnāla «DJ Magazine» divkārtējs uzvarētājs kategorijā «Labākais dīdžejs» Hardwell, starp citiem populāriem vārdiem.

Jaunākais papildinājums izpildītāju sastāvā - leģendārais elektroniskās mūzikas izpildītājs Tiesto, viens no ievērojamākajiem drum and bass izpildītājiem Rudimental un hārdstila superzvaigzne Brenans Harts. Tāpat festivālā uzstāsies jaunie, bet sevi jau pierādījušie elektroniskās mūzikas izpildītāji, tādi kā Aronсhupa, Beat Service, Syn Cole, Netsky, Sub Focus, Chase & Status, [Ex] Da Bass, Grind Live, Kolzar, Tarmo Tammel, Kristjan Hirmo kā arī Orkidea un Proteus no Somijas.

«Weekend Festival Baltic» norisināsies burvīgā pludmales pilsētiņā Pērnavā un piedāvās neaizmirstamu izpildītāju sastāvu, kuru veido mūsdienīgas mūzikas skatuves augstākā līmeņa mākslinieki. Festivālā būs vairākas skatuves, kempinga zona un dažādi svētku pasākumi apmeklētājiem. Festivāla autobusi nogādās jūs no Tallinas un Rīgas līdz Pērnavai, tāpat tiks organizēts atpakaļceļš. Plašāka informācija pavisam drīz būs pieejama festivāla mājas lapā.

www.weekendbaltic.com

Reģistrācija biļešu iepriekšpārdošanai uz festivālu tagad ir pieejama www.weekendbaltic.com.

Biļešu iepriekšpārdošana sāksies 30. martā un turpināsies līdz 5. aprīlim.

Apmeklētāji, kuri būs iepriekš piereģistrējušies, varēs iegādāties 2 dienu biļeti uz festivālu ar atlaidi par 59 eiro (parastā cena 69 €) un 3 dienu biļeti uz festivālu par cenu 79 eiro (parastā cena 99 €). Vispārējā biļešu pārdošana sāksies 7. aprīlī.

www.facebook.com/weekendbaltic

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu