Mūzikas festivālā «SXSW» traģiskā negadījumā divi bojāgājušie (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Teksasā notiekošajā mūzikas konferencē «South by Southwest» notikusi traģēdija. Kāds auto, šķērsojot pagaidu barikādes uz cilvēku pārpildītas ielas, iebraucis pūlī, nogalinot divus un ievainojot vismaz 23 cilvēkus, ziņo aculiecinieki vietnē «Twitter».

Aculiecinieki, kas stāvējuši rindā uz repera «Tyler, the Creator» koncertu, vēsta, ka vadītājs bijis viens un, iespējams, atradies narkotisko vielu vai alkohola reibumā. Autovadītājs, kura personība netiek atklāta, esot mucis no policijas auto.

Ievainotie tika aizvesti uz vairākām slimnīcām. Pieci līdz septiņi no viņiem guvuši nopietnus ievainojumus, bet pārējie lielākoties ir viegli ievainoti.

Avārija notika ap pusvieniem naktī pēc vietējā laika un tiek izmeklēta.

Aizdomās turamais vīrietis ir aizturēts. Ostinas policijas departamenta vadītājs Arts Asevedo sacīja, ka vainīgais tik ļoti gribējis izvairīties no aresta, ka esot labāk iebraucis cilvēku pūlī. «No viņa rīcības ir skaidrs, ka šim cilvēkam nav nozīmīgi citi cilvēki. Viņš izbrauca cauri pūlim, cenšoties aizbēgt,» norādīja policists.

«South by Southwest» konference pirmo reizi norisinājās 1987. gadā, un kopš tā laika tā notiek katru pavasari. Tā ir unikāla platforma, kur satiekas globālās mūzikas industrijas nozīmīgākie pārstāvji un jaunie mūzikas talanti no visas pasaules, lai veidotu kontaktus un plānus tālākai sadarbībai. Mūziķiem ir iespēja pierādīt sevi koncertos, kas festivāla laikā notiek vairāk nekā 50 Ostinas koncertzālēs un klubos.

Atgādinām, ka «South by Southwest» piedalījušās arī grupas «Jauns Mēness», «Instrumenti», «Brainstorm», Goran Gora (Jānis Holšteins), Mona de Bo u.c..

)

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu