«Dejo ar zvaigzni» pamet Anna Lieckalniņa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šīs nedēļas šova «Dejo ar zvaigzni» raidījums liktenīgs izrādījās Annai Lieckalniņai un Jānim Strēlniekam.

Pagājušās nedēļas vidū dejotājas Elzas Poles sociālās vietnes «Facebook» profilā parādījās negaidītas ziņas. Viņa un šefpavārs Elmārs Tannis negaidīti pameta šovu, deju pāris dalību šovā neturpinās Elmāra kājas traumas dēļ.

Atgādinām, ka pagājušās nedēļas raidījums liktenīgs izrādījās mūziķei Lolitai Novikovai un dejotājam Andrim Antuzevičam. Tas nozīmē, ka dalību šovā turpināja vien septiņi, nevis astoņi pāri.

Sākoties šīs nedēļas «Dejo ar zvaigzni» raidījumam, Maija Silova un Jānis Āmanis paziņoja arī par jauniem balsošanas noteikumiem. Izmantojot telefona balsojumu, skatītāji var balsot maksimums 10 reizes. Svarīgi, ka balsošanas reizes skatītājiem jāskaita pašiem, jo nauda par pārsniegtu telefonbalsojumu skaitu atdota netiks.

22.marta raidījumā pēc skatītāju balsojuma internetā pirmajā vietā ierindojās aktieris Gints Grāvelis un dejotāja Liene Tarana, bet pēdējā - uzņēmēja Svetlana Leva un dejotājs Mārtiņš Kagainis. Savukārt telefonbalsojumā pirmajā vietā ierindojās modele Diāna Kubasova un dejotājs Kārlis Kemlers, bet pēdējā - personības izaugsmes trenere Anna Lieckalniņa un dejotājs Jānis Strēlnieks.

Pēc gala kopvērtējuma, ko veido gan žūrijas, gan skatītāju vērtējums internetā un telefoniski, pirmajā vietā ierindojas Gints Grāvelis un Liene Tarana, taču šovs jāpamet Annai Lieckalniņai un Jānim Strēlniekam.

Piedāvājam žūrijas vērtējumu katram pārim (dilstošā secībā):

Dziedātāja Liene Greifāne + dejotājs Viktors Haritonovs = 28

Aktieris Gints Grāvelis + dejotāja Liene Tarana = 25

Aktrise Evija Skulte + dejotājs Raimonds Andersons = 24

Biznesa analītiķis Mārtiņš Oliņš + dejotāja Ilze Jankovska = 22

Biznesa lēdija Svetlana Leva + dejotājs Mārtiņš Kagainis = 20

Personības izaugsmes trenere Anna Lieckalniņa + dejotājs Jānis Strēlnieks = 19

Modele Diāna Kubasova + dejotājs Kārlis Kemlers = 18

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu