Kā Sieviešu dienas rallijā klājās Kristīnei Šomasei, Košajai un viņu komandai? (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Kristīne Šomase šogad pirmo reizi piedalījās sieviešu rallijā. Jaunā sieviete joprojām ir emociju un adrenalīna pilna un sacensības atceras tikai ar labiem vārdiem. Turklāt šādas sacensības stiprina draudzības saites un palīdz noticēt sev.

Kristīnei Šomasei pēc Sieviešu dienas rallija ir brīnišķīgas sajūtas, jo pēc tik labi pavadītas Sieviešu dienas nemaz nevar nesmaidīt, jaunā dziedātāja joprojām smaida, atceroties spraigos un foršos notikumus. Kristīnei tā bija izklaidējoša atpūta, un viņai prieks, ka viņas komandā bija radoši cilvēki, tādi kā Anita Intaite un pārējās meitenes.

«Mums gāja labi, palikām 199. vietā, ko es uzskatu par labu rādītāju, jo piedalījās vairāk nekā pieci simti ekipāžu. Saņēmām daudz piedzīvojumu, un adrenalīns visu rallija laiku bija augstā līmenī,» stāsta Kristīne.

Foto: Publicitātes foto

Kā lielāko šķērsli jeb pārbaudījumu Kristīne nosauc tramplīnu, kurš sekoja pēc pēdējā kontrolpunkta, neko tādu viņa negaidīja, tāpēc bija mazliet bail.

«Šķēršļu principā nebija, jo draudzībai ir spēks pārvarēt ne to vien, šis vairāk bija pozitīvs piedzīvojums un draudzības nostiprināšana, ne šķēršļu pārvarēšanas brauciens,» priecājas Kristīne.

Kristīne nekad nav ne mainījusi riepu, ne lējusi automašīnā eļļu, ne arī papildinājusi logu tīrāmo līdzekli, bet ir droša: ja viņai parādītu, kā to dara, viņa to mierīgi spētu, jo uzskata, ka tas patiesībā nav nemaz tik sarežģīti.

Foto: Publicitātes foto

«Autovadītājas apliecība man ir vairāk nekā gadu, bet ikdienā nebraucu ar automašīnu, jo man pagaidām nav savas automašīnas,» skaidro Kristīne.

Šis bija pirmais gads, kad Kristīne piedalījās Sieviešu dienas rallijā, bet pavisam noteikti šis gads nebūs pēdējais, jo bija tik interesanti un dziedātāja vēlēsies atkārtot neikdienišķās sajūtas.

«Ātrumu mīlam mēs visi, bet noteikumus pārkāpt nav ieteicams. Patīk braukt arī kārtīgi, katrā braukšanas veidā var atrast sava veida «odziņu»,» tā Kristīne.

Foto: Publicitātes foto


Pirms piedalīšanās rallijā Kristīne negaidīja, ka tas būs tik interesanti un aizraujoši, dziedātājai likās, ka visu laiku nāksies pavadīt automašīnā, bet bija ļoti daudz uzdevumu, kurus bija jāpaveic, izkāpjot no auto.

«Negaidīju, ka būsim tik saliedētas, jo divas meitenes pirmo reizi satikās rallija dienā. Bet viennozīmīgi šī ir viena no skaistākajām Sieviešu dienām, ko esmu piedzīvojusi,» priecājas Kristīne.

Foto: Publicitātes foto

Rallijam beidzoties, Kristīne nedevās svinēt veiksmīgo finišu un piedzīvojumiem pilno dienu, jo steidzās uz Alūksni uz labdarības koncertu, bet pārējās trīs meitenes svinēja kārtīgi, arī par Kristīni.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu