Lai dzīvo jaunie pīrāgi!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Valters un Rapa» izdotajā grāmatu sērijā par mežonīgajiem pīrāgiem iznāk jau piektā grāmata «Mežonīgie pīrāgi un Imperators», informē izdevēji.

Dienvidjūrā atkal viss ir lieliski. Tirgoņi burā savās vajadzībās un mežonīgie pīrāgi viņus pa laikam aplaupa. Cīņas ar spūņiem un pildītajiem pipariem pamazām aizmirstas. Viss ir tik mierīgi, ka Dienvidjūrā atgriežas pat kāpostu pīrāgu noskrandušās laivas no tālās Sibērijas.

Foto: publicitātes

Bet tad Magoņu Rituļa veikalā izbeidzas magoņu sēkliņās. Neparastā kārtā vairs nepienāk neviena magoņu karavāna no Austrumu zemēm. Magoņmaizīte un Eklērs dodas ceļojumā pa magoņu tirdzniecības ceļu, lai noskaidrotu, kas ir par iemeslu magoņu piegādes pārtraukumam. Taču drīz vien abi ceļotāji pazūd bez vēsts. No viņiem vairs nepienāk nekādas ziņas un, lai gan paiet ilgs laiks, Magoņmaizīte un Eklērs neatgriežas. Magoņmaizītes vecāki uztver to dažādi. Magoņu Ritulis kļūst bažīgs, bet māte, Vīnes Štrūdele, neuztraucas. Beidzot mazais pelmenis Otto izlemj doties ekspedīcijā, lai noskaidrotu, kas noticis ar draugiem. Viņam līdzi dodas sausiņš Juniors un, visai negribīgi, baltmaizes Radziņš.

Grāmata tapusi ar Valsts kultūrkapitāla fonda finansiālu atbalstu.

www.valtersunrapa.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu