Ir apkopotas īsākās slavenību laulības (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Tuvojas pavasaris, visi mīl vai meklē mīlestību, no tā nav izbēgušas arī slavenības, nereti iemīlēšanās vai kaisles trakums liek apprecēties un vēlāk to nožēlot. Tā rodas īsākās laulības, tās ir mazliet garākas nekā tās laulības, kuras izraisa alkohola lietošana, bet vienalga ir īsas. Ir apkopotas īsākās slavenību laulības.

Pamela Andersone un Riks Salomons

2007.gada oktobrī Riks Salomons, pokera spēlētājs, Parisas Hiltones seksa videoieraksta zvaigzne, apprecēja slaveno aktrisi. Kāzas notika deviņdesmit minūšu laikā starp Pamelas šoviem Lasvegasā. Pēc diviem mēnešiem pāris iesniedza laulības anulācijas pieteikumu.

Kolins Farels un Amelija Varnera

Pāris apprecējās 2001.gada jūlijā, un veselus četrus mēnešus par viņiem nebija nekādu ziņu, līdz pāris paziņoja par laulības anulēšanu. 2011.gadā Amelija presei izteicās, ka viņa tās neuzskata par patiesām laulībām, jo tās notika Havaju salās, pludmalē.

Renē Zelvēgere un Kenijs Česneijs

Pāris bija kopā tieši četrus mēnešus un tad anulēja laulību, kā iemeslu anulēšanai minot nespēju komunicēt. Pāris apprecējās 2005.gadā, un kantri dziedātājs Renē ir veltījis dziesmu «You had me at hello».

Nikolass Keidžs un Lisa Marija Preslija

Aktieris Nikolass Keidžs apprecēja rokmūzikas leģendas Elvisa Preslija meitu, Lisu Mariju Presliju 2002.gadā pēc pāris mēnešu attiecībām, kuras no malas nevienam nelikās kaisles pilnas. Pēc nepilniem četriem mēnešiem laulība tika izšķirta.

Dženifera Lopesa un Kriss Džads

2001.gada septembrī Lopesa iestūrēja laulības ostā ar savu dejotāju Kirsu Džadu, pāris izšķīrās pēc nepilna gada, jo gluži vienkārši nespēja saprasties. 2002.gada novembrī Lopesa jau bija saderinājusies ar aktieri Benu Afleku.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Karmena Elektra un Deniss Rodmens

Deviņas dienas pēc laulībām basketbola zvaigzne saprata, ka vēlas šķirties, sportists paziņoja, ka bija piedzēries mirklī, kad apprecējās, vēlāk gan viņš domas mainīja. Pēc sešiem mēnešiem pāri arestēja narkotiku lietošanas dēļ, tieši Karmena bija tā, kura iesniedza šķiršanās prasību un noveda lietu līdz galam.

Britnija Spīrsa un Džeisons Aleksanders

Dziedātājai bija vajadzīgas divas dienas, lai nožēlotu lēmumu apprecēties ar bērnības dienu labāko draugu Džeisonu Aleksanderu. Piecdesmit piecas stundas pēc kāzām laulības tika anulētas, Spīrsa to pamatoja, ka bija lietojusi alkoholu un sajaukusi jaunības dienu pieķeršanos ar mīlestību.

Kima Kardašjana un Kriss Hamfrijs

Pāra laulības ilga nieka septiņdesmit divas dienas. Laimīgā dzīve beidzās tieši divas nedēļas pēc viņu kāzu video parādīšanas visiem pāra faniem. 2011.gada oktobrī Kima iesniedza laulības šķiršanu, sakot, ka uzskatīja, ka viņu mīla būs mūžīga, bet kļūdījās. Laulība tika šķirta 2013.gada jūnijā.

Drū Berimora un Toms Grīns

Pāris apprecējās 2001.gadā laikā kad Drū filmējās populārajā filmā «Čārlija eņģeļi». Pēc pieciem mēnešiem viņi jau bija izšķīrušies, tieši Toms bija tas, kurš vēlējās aiziet no Drū.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu