Top10 slavenību belfiji (47)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Ja 2013. gads sociālo tīklu un pat valodnieku vidū bija zīmīgs ar terminu «selfijs», kas cēlies no angļu vārda «selfie» un būtībā ir personas pašportrets, kas uzņemts ar viedtālruni vai tīkla kameru, tad šis gads varētu paiet «belfiju» zīmē. Belfijs, kas cēlies no vārda «belfie» (behind+selfie) ir personas, vēlams kādas slavenības, pēcpuses portrets. Viens no populārākajiem, protams, ir Kimas Kardašjanas belfijs (skat. resursus). Jūsu uzmanībai vēl daži populāri šā foto «žanra paraugi».

 
Kimas Kardašjanas nefiltrētais
Kimas Kardašjanas nefiltrētais Foto: @KimKardashian

Kimas Kardašjanas nefiltrētais

Sabiedrības dāma un realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana (Kim Kardashian) pagājušogad deva dzīvību savai un repera Kanjes Vesta pirmdzimtajai. Lai parādītu faniem, ka bēbis nav kaitējis viņas izskatam, Kima publicējusi pikantu belfiju, demonstrējot iespaidīgas auguma formas. Kima pievienojusi arī komentāru #NoFilter, kas nozīmē, ka attēls nav apstrādāts.

 
Airlenda Boldvina vingro
Airlenda Boldvina vingro Foto: Instagram

Airlenda Boldvina vingro

Slavenās astoņdesmito gadu filmas «9½ nedēļas» zvaigznes Kimas Beisindžeres un aktiera Aleka Boldvina meitai Airlendai Boldvinai (Ireland Baldwin) ir jau 18 gadu. Viņas belfijs, kas uzņemts trenažieru zālē, ir viens no populārākajiem «šajā žanrā».

Airlenda Boldvina
Airlenda Boldvina Foto: REUTERS/ScanPix
 
Rianas dotumi
Rianas dotumi Foto: Instagram

Rianas dotumi

Barbadosā dzimusī popdīva gandrīz katru mēnesi publicē kādu pikantu belfiju.

Riana
Riana Foto: Instagram
 
Kelija Brūka
Kelija Brūka Foto: Instagram

Kelija Brūka

Seksapīlā britu aktrise un modele Kellija Brūka, kas jau vairākus gadus izdod savu veļas un bikini līniju, kas veltīta tādām kā viņa – formīgām sievietēm, ar šo belfiju sniedz cienīgu atbildi Kardašjanai.

Kelija Brūka
Kelija Brūka Foto: REUTERS/ScanPix
 
Foto: Instagram

Lusija Meklenburga

Britu modele Lusija Meklenburga uzņēmusi vienu no estētiski baudāmākajiem belfijiem. Šis foto ir atrodams teju visos belfiju top10.

Lusija Meklenburga
Lusija Meklenburga Foto: Reuters/ScanPix
 
Foto: @NICKIMINAJ

Nikijas Mināžas kuplās formas

Sievišķīgā būtne vārdā Nikija Mināža (Nicki Minaj), kas pazīstama kā šā brīža «karstākā» sieviešu kārtas repere, sociālajā vietnē «Twitter» arīdzan laiku pa laikam publicē pikantus foto - ar uzsvaru uz sēžamvietu. Nav šaubu, ka šie foto ir signāls, aicinājums vīriešiem: «Paskaties!» Arī dzīvnieku pasaulē, piemēram, paviānu (pērtiķu) sabiedrībā izsliets sarkans dibens ir signāls, ka mātīte ir gatava pāroties. Zinātniski pierādīts.

Foto: @NICKIMINAJ
 
Mailija Sairusa
Mailija Sairusa Foto: Instagram

Mailija Sairusa reklamē albumu

21 gadu vecā Mailija Sairusa (Miley Cyrus) belfiju izmanto, lai reklamētu savu jauno albumu «Bangerz» un koncerttūri.

Foto: Instagram
 
Foto: Instagram

Heidijas Klumas pludmales belfijs

Kād vācu supermodele Heidija Kluma (Heidi Klum) pievienojās «Instagram» foto blogam, jau ar pirmajām bildēm viņa dikti priecinājusi savus sekotājus. Ar publicēto belfiju pludmalē 40 gadus vecā Heidija ļoti vēlas mums paziņot, ka ir dabūjusi pamatīgu saules devu un mazliet «piecepusies».

«Ouch!» viņa raksta fotogrāfijas komentārā.

 
Lēdijas Gāgas belfijs
Lēdijas Gāgas belfijs Foto: Instagram

Lēdija Gāga

Popmūzikas hameleons Lēdija Gāga arīdzan nolēmusi reaģēt uz belfiju infekciju.

 
Lusija Vatsone kliedē mītu
Lusija Vatsone kliedē mītu Foto: Instagram

Lusija Vatsone kliedē mītu

Seriaāla «Made in Chelsea» zvaigzne Lusija Vatsone, iespējams, tieši ar savu belfiju likusi daudziem pievērst sev uzmanību. Aktrise vēlējusies parādīt, ka tā gluži nav, ka viņai neesot kupla pēcpuse. «Who said I didn't have an ****ssssssss,» viān raksta pie bildes «Instagram».

Lusija Vatsone
Lusija Vatsone Foto: Instagram
Komentāri (47)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu