Marika Ģederte pārdeva lietas, lai palīdzētu sasirgušajai draudzenei (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Uzņēmēja Marika Ģederte slavenajā lietotu mantu tirdziņā «Andele Mandele» piedalījās pirmo reizi. Sieviete novēroja, ka šajā tirdziņā pie apģērba iesaiņo klāt arī pozitīvas emocijas un mīlestību, tas motivē cilvēkus doties un iepirkties «Andelē Mandelē». Marika Ģederte tirdziņā piedalījās, lai savāktu līdzekļus slimajai draudzenei.

«Andelē Mandelē» uzņēmēja Marika Ģederte piedalījās pirmo reizi, un tikai pateicoties Līvas Jaunozolas atbalstam, uzņēmēja varēja realizēt savu labdarības projektu, lai palīdzētu ar C hepatītu slimai sievietei, kura ir arī viņas draudzene.

Foto: no personīgā arhīva

«Esam pacilāti un laimīgi, ka spējām ļoti īsā laikā realizēt savu mērķi un jau vakar vakarā pēc «andelēšanās» aizvedām viņai naudu, pārsteidzot viņu. Kā novēroju, kopumā tika piedāvāti apģērbi par ļoti zemām cenām, bet labi ir tas, ka apģērbs netiek vienkārši izsviests ārā, bet tam ir arī otra vai trešā dzīve. «Andelē Mandelē» pie apģērba klāt iesaiņo arī pozitīvas emocijas un mīlestību. Un tāpēc «Andeli Mandeli» mīl. Jo te ir vairāk nekā vienkārši pirkšana un pārdošana,» aizdomājas Marika.

Parasti gan uzņēmēja savus apģērbus nepārdod, bet vienkārši atdod dažādiem labdarības pasākumiem.

«Biju pārsteigta, ka ir tik daudz tirgotāju un vēl vairāk «pērļu» mednieču. Gaumes ir tik dažādas, vajadzības arī. Kas vienam nepatīk, otrs ir stāvā sajūsmā. Pilnīgi iespējams, ka īstās stila mednieces var atrast šeit. Meitenes bija ļoti rūpīgi gatavojušās, lai noformētu un izceltu savas «pērles»,» iespaidos dalās Marika.

Marikas Ģedertes stendā visu laiku bija cilvēki, tāpēc ne viņai, ne viņas komandas meitenēm nebija iespējas pastaigāt apkārt, pavērot, ko citas sievietes pārdod, nesanāca laika arī sev ko iegādāties. Sievietes savu stendu bija izrotājušas ar rozā paklāju, kas palīdzēja to padarīt redzamāku.

«Sajūtu ziņā šķita, ka «andelēšanās» ir tomēr ne tikai pirkšanas un pārdošanas mirklis, bet arī tiešais kontakts, kura mums ikdienā arī pietrūkst, socializēšanās, draugu satikšana un tikai un vienīgi pozitīvas emocijas,» atklāj Marika.

Marika uzsver, ka šogad viņa Sieviešu dienu pavadījusi lieliski, diena bija emocionāli pacilāta un Marika bija pateicīga ikvienam, kurš kaut ko nopirka, jo zināja, ka katrs eiro ir svarīgs.

«Es vēlreiz publiski gribu pateikties Līvai Jaunozolai, Sergejam Jēgeram, Agnesei Zeltiņai, Rihardam Leperam, Lienei Grefānei, Andrim Bulim, Lindai un Hosamam Abu Meri, Jānim, Dacei un Helēnai Jubaltiem, Jekaterinai Tindemark, Zanei Vaļickai, Roberto Meloni, Lienei Skulmei, Lienei Stūrainei, Ingai Kazakai, Ģirtam Ģedertam, Ilze Kučerai, Līvai un Dacei Saliņai, Kristīnei Lindenblatei, Inārai Jēkabsonei, Aleksandram Keizarovam - visiem, kuri atbalstīja šo akciju un palīdzēja mūsu draudzenei. Paldies arī visiem, kuri kaut ko iegādājās no mūsu stenda,» nobeidz Marika.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu