Nils Ušakovs kļuvis teju par bērnu modes ekspertu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Jau pavisam drīz Ušakovu ģimene kļūs par vienu vīriešu kārtas pārstāvi kuplāka, tā intervijā žurnālam «Kas Jauns» atklājis Rīgas mērs. Nils un Iveta ir gatavi lielajam notikumam, ir iekārtota gan bērnistaba, gan iegādāts viss nepieciešamais.

Kā atzīst Rīgas mērs Nils Ušakovs, abi ar Ivetu jau ir iegādājušies bērnam pirmās drēbītes un nepieciešamās lietas. Turklāt komandējumos brīvajā laikā Nilu bieži vien varēja sastapt dažādos bērnu drēbju veikaliņos, viņš pats atklāj, ka ir kļuvis teju par bērnu modes ekspertu.

Arī Iveta jūtas labi un ir aktīva sieviete. Šajās dienās vecāki cenšas nebraukt pārāk tālu prom no Rīgas centra, jo dēls dzims Rīgas Dzemdību namā.

Kā tiks saukts Ušakovs jaunākais abiem vecākiem vēl nav skaidrs. «Īsto vārdu zināsim tikai tad, kad puika piedzims. Paskatīsimies uz viņu, un tad arī bus skaidrs,» atklājis Nils.

Jau zināms, ka 19.novembra pēcpusdienā Rīgas Kristus Piedzimšanas pareizticīgo katedrālē salaulājās Rīgas mērs Nils Ušakovs un viņa biroja vadītājā Iveta Strautiņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu