Jameson viskijs radījis īpašu Sv. Patrika dienas dizainu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jameson viskijs ir populārākais un pārdotākais īru viskijs pasaulē, un jau piekto gadu pēc kārtas ir radīts īpašs pudeles dizains par godu Sv. Patrika dienai. Dizainu radījis godalgotais Dublinas ilustrators Stīvs Simpsons.

Simpsona inovatīvais dizains atspoguļo Dublinas dvēseles siltumu un asprātību, kā arī satur daudzas īpašas vietas, piemēram, Trīsvienības koledžu un Klerija pulksteni. Mākslas darbs arī iekļauj populāras Dublinas frāzes, kuras novietotas uz kartes, lai reprezentētu pilsētas dzīvības avotu - cilvēkus un to mīlestību pret Dublinu. Piemēram, «Lai kurp es dotos, mana sirds sauks mājās uz Dublinu» piešķir ļoti personisku tuvības sajūtu un cieņu pret dzimteni.

Mākslinieka darba rezultāts ir jauna pudele, pieejama ierobežotā daudzumā, ar ļoti pamanāmu dizainu, kas līdzsvaro bagāto Jameson viskija vēsturi ar mūsdienu cilvēka pārliecinošo un drosmīgo raksturu un Dublinas bagāto mantojumu. Īpašā dizaina pudele tiek pārdota vairāk nekā 30 valstīs un nostiprina Jameson viskiju kā Nr. 1 īru viskiju pasaulē, paralēli vairojot Dublinas popularitāti starp tūristu iecienītākajiem galamērķiem.

Šā gada dizains veiksmīgi atspoguļo sinerģiju starp mākslinieku, Jameson viskiju un Dublinu, viskija cienītājiem visā pasaulē sniedzot autentisku Sv. Patrika dienas pieredzi.

Pats mākslinieks Stīvs Simpsons par savu radīto meistardarbu izsakās šādi: «Es dzīvoju Dublinā kopš 1990. gada, un pasaulē nav nevienas citas pilsētas, kurā ieejot bārā, jau pēc dažām minūtēm vīri pie blakus galda būs tavi labākie draugi. Manuprāt, šis nav tikai mans vai Jameson darbs. Šis ir mūsu darbs.»

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.

Alkoholiskos dzērienus aizliegts pārdot, iegādāties vai nodot nepilngadīgajām personām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu