Desmit populārākās popzvaigznes tīklā «Facebook»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kad runājam par slavenībām un sociālajiem tīkliem, tad viena no svarīgākajām lietām ir sekotāju jeb «like» pogas spiedēju skaits, tas ilustrē, cik populārs un iemīļots ir konkrētais mūziķis, aktieris vai politiķis. Ja aplūkojam top40 populārākos cilvēkus sociālajā tīklā «Facebook», tad aptuveni puse no tiem ir mūziķi (tviterī aptuveni 70%). Lūk, desmit populārākie mūziķi tīklā «Facebook». Pirmā vieta, iespējams, pārsteigs daudzus.

 
Foto: ITAR-TASS/Reuters

10. Pitbull

Rejošā rečitatīva īpašnieks, mūziķis Pitbuls (Pitbull) ir populārs ne tikai ASV un Eiropā, bet arī Latīņamerikā, kur ir ļoti daudz iedzīvotāju. Pitbulam ir 63,2 miljoni sekotāju.

Foto: Scanpix/Reuters
 
Foto: REUTERS/ScanPix

9. Adele

Katras britu mājsaimnieces sapnis ir dziedāt kā Adelei. Nav brīnums, ka dziedātājai ir 64,3 miljoni fanu.

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: REUTERS/ScanPix

8. Lady Gaga

Popmūzikas hameleons Lēdija Gāga ir ne tikai «Twitter» karaliene, bet arī viena no «Facebook» populārākajām personām. 67,3 miljoni nav nekāds mazais skaitlis. Pēdējā gada laikā klāt nākuši 4,3 miljoni fanu.

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: AP/ScanPix

7. Beyonce

Foto: REUTERS/ScanPix
 
Foto: AFP/LETA

6. Taylor Swift

24 gadus vecās amerikāņu dziedātājas Teilores Sviftas (Taylor Swift) radoši liesmojošā raķete turpina šauties augšup. Jau desmit gadus šī ļoti talantīgā un nenoliedzami izskatīgā daiļava ar mūzikas sacerēšanu nodarbojas profesionāli (14 gadu vecumā, pēc vairākiem «krusta gājieniem» uz kantri mūzikas meku Nešvilu, Teilore kļuva par jaunāko «Sony/ATV Tree» štata komponisti) un ar katru jaunu albumu ceļ latiņu arvien augstāk un augstāk. Arī piektais Sviftas albums «1989» ir komerciāli veiksmīgs. Brīnums, ka «Facebook» topā viņa ir tikai 7. vietā - 74,7 miljoni fanu.

Foto: AFP/LETA
 
Foto: REUTERS/ScanPix

5. Katy Perry

Nesenā Rīgas viešņa Keitija Perija ir ļoti populāra skolēnu vidū. Tam bijām liecinieki arī Arēnā Rīga. 77,4 miljoni sekotāju ir tiešām iespaidīgs skaitlis.

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: AFP/LETA

4. Justin Bieber

Lai arī Bībers pēdējos gados vairāk pazīstams ar dažādiem skandaloziem izgājieniem, 77,9 miljoni fanu viņam vēl joprojām ir uzticīgi.

Foto: AFP/LETA
 
Foto: AFP/LETA

3. Rihanna

Savos 27 gados šī Barbadosā dzimusī dziedātāja ir, iespējams, lielākā darbaholiķe popmūzikā, vienlaikus paspējot arī labi atpūsties un paskandalēties. Nav brīnums, ka viņas gaitām seko 89,5 miljoni.

Foto: AFP/LETA
 
Foto: AFP/LETA

2. Eminem

Urbānās Detroitas reperis Eminems iekarojis 98,6 miljonu sekotāju «like». Interesanti, ka tviterī viņš ir tikai 37. vietā.

Foto: REUTERS/ScanPix
 
Foto: AP/ScanPix

1. Shakira

«Facebook» karaliene ir kolumbiešu popzvaigzne Šakira (Shakira). Viņas «Facebook» lapai seko 107 miljoni. Arī Šakiras gadījumā būtisks ir Latīņamerikas faktors. Tviterī gan Šakira ir tikai 15. vietā.

Foto: REUTERS/ScanPix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu