Anna Rozīte pie stūres nav pat gadu, bet sestdien jau startēs rallijā (48)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 8. martā norisināsies gadskārtējais «BTA Sieviešu dienas rallijs», tajā piedalīsies daudz dažādu slavenu sieviešu, tajā skaitā telekanāla TV3 seja Anna Rozīte. Jaunajai sievietei tas ir liels izaicinājums, jo vēl nav apritējis gads, kopš viņa brauc ar automašīnu.

Anna Rozīte īpaši rallijam negatavojas, jaunā māmiņa ir savākusi fantastisku komandu, tajā ietilpst vēl trīs sievietes, kuras ir ļoti labas Annas draudzenes. Annas Rozītes komandā būs vēl divas Annas un viena Līga.

«Tā kā piedalos rallijā ar draudzenēm, zinu, ka mums kā minimums ies fantastiski, jo šā pasākuma mērķis ir labi pavadīt laiku,» smaida Anna.

Anna atzīstas, ka neprot labot automašīnu un uzskata, ka tas ir jādara konkrētas jomas profesionālim.

«Es braucu līdz ar citiem braucējiem, iekļaujos plūsmā, tā sakot, protams, kādreiz tas ir nedaudz virs atļautā. Bet kopumā neesmu ātruma atkarīgā, protu sevi kontrolēt,» par braukšanas paradumiem stāsta Anna.

Tā kā Anna ir mamma, viņai ir ļoti būtiski ir braukt prātīgi un lieki neriskēt. Televīzijas raidījuma «Kinomānija» vadītāja jau sen ir atmetusi vēlmi kādam kaut ko pierādīt vai baidīties no citu neapmierinātiem skatieniem, ja nu viņa nebrauc tā, kā kāds cits ir iedomājies.

Foto: Publicitātes foto

«Braucot ar bērnu, protams, braucu īpaši uzmanīgi un lai man signalizē, kam vajag, tas apbrauks. Labāk es izraisu kādu neapmierinātu skatienu savā virzienā, nevis avāriju. Kad man pašai ir jāsteidzas, es sev vienmēr atgādinu, ka neko šajā dzīvē, kas tiešām ir vajadzīgs, nevar nokavēt,» nosaka Anna.

12.martā apritēs gads, kopš Anna brauc pa Rīgas ielām ar automašīnu, tāpēc viņa ir vēl gana «zaļa» autobraucēja un pirms piedāvājuma startēt šajā rallijā Annai nebija ne mazākās domas par iespēju piedalīties jebkāda tipa rallijos.

«Ja man pēkšņi braucot gar mežu apstātos automašīna, es uzreiz zvanītu draugiem un kamēr man brauktu palīgā, laiku pavadītu lietderīgi, ietu pastaigāties pa mežu, neko nelabotu,» smejas Anna.

Komentāri (48)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu