Grupa «Pērkons» nedomā doties pensijā (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta mikrofons» balvu par mūža ieguldījumu Latvijas mūzikas dzīvē saņēma leģendārā grupa «Pērkons». Kura ikvienam klausītājam ir zināma, pateicoties dziesmām «Zaļā dziesma», «Gandrīz tautasdziesma» un «Balāde par gulbi».

Pēc balvas saņemšanas Juris Kulakovs joko, ka viņš jau varētu paākstīties un pasmieties par to, ka viņi sen jau bija pelnījuši šo balvu, bet tas nebūtu īsti vietā.

«Balvai patiesībā ir drusku divdomīga nozīme, mūža ieguldījums, tātad viss, jāvācas prom no skatuves, no vienas puses to var uztvert kā aicinājumu doties pensijā, bet no otras puses tā ir zīme, ka tavs vairāk nekā trīsdesmit gadu darbs ir novērtēts,» priecājas Juris Kulakovs.

Juris uzsver, ka grupa nedomā doties nekādā pensijā, vēl ir daudz plānu, ideju un dziesmu, kuras jānodzied, grupa jūtas moža, muzikāli spēcīgāka nekā jebkad un ir nolēmusi vēl kādu laiku spirināties uz skatuves.

«Jauki, ka mūs pagodināja ar šo balvu, jūtamies ļoti labi, pagodināti, lepni un laimīgi. Vienmēr saņemt darba novērtējumu, kaut vienkārši mutisku, ir patīkami,» filozofē Kulakovs.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu