«Oskara» balvas ieguvējas mīļotais ir noziedzīgas bandas loceklis (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Uz «Oskara» balvas pasniegšanas ceremoniju un banketu Lupita Njongo ieradās kopā ar savu brāli un mīļoto Somālijas reperi K`nān, kurš, kā izrādās, ir noziedzīgas bandas loceklis un var lepoties tikai ar neskaitāmiem arestiem.

Lupita Njongo ar savu mīļoto bija viens no solīdākajiem «Oskara» ceremonijas saviesīgā banketa pāriem, jaunais vīrietis aplidoja savu lēdiju, promejot pat nesa viņas Oskara balvu par labāko otrā plāna aktrises tēlojumu.

K`nān uz Kanādu pārcēlās deviņdesmito gadu beigās, kad redzēja, kā tiek nošauti viņa draugi. Reperis nekad nav noliedzis, ka iemācījies lietot ieroci deviņu gadu vecumā.

Vēlāk dzīvojot Toronto, vīrietis pievienojās somāliešu bandai, un pat tagad, kad vīrietis ir sasniedzis zināmus panākumus kā reperis, viņš dodas atpakaļ uz veco dzīvesvietu, lai palīdzētu saviem tautiešiem ar padomu vai idejām. Viņš joprojām nav aizgājis no bandas un tajā darbojas.

Aktīvi darbojoties bandā, viņš ir bijis arestēts par dažādiem noziegumiem, zādzībām, uzbrukumiem ar ieroci, miesas bojājumu nodarīšanu, narkotiku pārdošanu.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu