Sieviete mēģina nožņaugt vīru, kurš nav apsveicis svētkos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Japānas policija pirmdien nopratinājusi 43 gadus vecu sievieti par mēģinājumu nožņaugt savu vīru, jo tas viņai neesot pasniedzis dāvanu svētkos. Japānā 14.martā svin Balto dienu, kad vīrieši palutina ar dāvanām savas partneres, kuras pasniegušas šokolādes konfektes un citas nelielas dāvaniņas Svētā Valentīna dienā 14. februārī.

Taču, kad Mie Nisijama 31 gadu vecais vīrs viņu svinīgajā datumā netika pārsteidzis ar dāvanu, viņa dusmās mēģinājusi nožņaugt viņu ar kaklasaiti. Vīrs ziņoja policijai, un Nisijama neilgi pēc pusnakts tika aizturēta savā mājā.

Nopratināšanā Nisijama izteica aizdomas, ka vīrs viņu krāpjot. «Viņš man neko neuzdāvināja pateicībā par Valentīndienas dāvanu. Es sadusmojos un sāku viņu žņaugt,» viņas sacīto atreferē policija.

Lai arī Nisijama teikusi, ka viņas mērķis nebija nogalināt vīru, viņai tomēr uzrādīta apsūdzība par slepkavības mēģinājumu.

Japānā Svētā Valentīna dienas svinēšana ienāca pārveidotā formā - šajā dienā sievietes pasniedz saldumus un citus nieciņus vīriešiem savā dzīvē, tai skaitā kolēģiem, priekšniekiem un mīļotajiem vīriešiem.

Reklāmas speciālisti drīz vien nāca klajā ar Balto dienu, kurā vīrieši pasniedz sievietēm saldumus, dārglietas un citas dāvanas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu