Katy Tindemark: «Sievietes laime ir viņas turpinājums» (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Katy Tindemark 5. marta vakarā klubā «Friends» prezentēja savu jauno videoklipu un singlu dziesmai «Tu esi cerība». Dziesma radīta speciāli sievietēm Sieviešu dienā.

Dziedātāja Katy Tindemark uz dziesmas «Tu esi cerība» prezentāciju galvenokārt aicināja sievietes, bet bija arī pa kādam vīrietim.

Viesi tika cienāti ar šampanieti, uzkodām, bet galvenais «ēdiens» bija ikviena ausīm un acīm - dziedātāja, mainot imidžus, uzstājās ar mazu koncertiņu.

«Izpildot dažādu žanru savas pašās radītās dziesmas, nolēmu mainīt imidžu tieši uz skatuves. Pārplēsu uz pusēm balto žaketi, zem kuras bija īsi, melni šorti ar «body» tipa T-krekliņu. Šoreiz skatītāju acīm nododu video, kurā seksapīls ir otrajā plānā, bet uz skatuves nejūtos ērti, ja manā apģērbā nav ne kripatiņas provokācijas,» nosaka dziedātāja.

Komiskais dziedātājs Sandis Kiops sveica Katy Tindemark ar dziesmu «Pīlādžoga», mūziķis pasēja gan sadraudzēties ar Katy vīru, gan uzturēt jautrības dzirksti ballītē.

Viesu vidū bija tādi pazīstami cilvēki kā Sandis Kiops, Alīna Keller, Kristīne Daškova, Kamilla Kļaviņa, Katerina Korss, Olga Asmikoviča un Kristīne Gnatjuka.

Mūzikas video dziesmai «Tu esi cerība» producents un operators ir Mārcis Šēners. Filmēšana notika divas dienas, divās vietās - izīrējamos apartamentos, kā arī netālu no Jūrmalas gatves, saulrieta laikā.

«Mans videoklips ir jāskatās tikai tad, kad ir izprasts dziesmas teksts, jo tekstā slēpjas dziesmas jēga. Protams, būtu omulīgāk, ja būtu nedaudz siltāks laiks, jo filmējām ārā. Aukstuma dēļ nebija viegli turēt lociņu, lai spēlētu vijoli.

Ar rezultātu Katy Tindemark ir ļoti apmierināta un cer, ka kādam, pareizāk sakot, kādai, noklausoties dziesmu un noskatoties šo jauno dziedātājas veikumu, tas palīdzēs pārvarēt depresiju un saprast, ka sievietes laime ir viņas turpinājums.

«Dziesmai ir spēks, kas spēj uzrunāt daudzus! Īpaši jaunas sievietes, kurām nereti ir iekšējais konflikts. Šajā dziesmā tiek akcentēts tas, ka dzīvot ir vērts, sievietes laime pastāv, ka sievietes laime ir viņas turpinājums. Bērna dzimšana ir visskaistākais mirklis sievietes dzīvē. Tā kā arī esmu māte, varu pateikt droši, ka dzīvot ir vērts, jo visskaistākie mirkļi vēl tikai priekšā,» ar smaidu nosaka Katy.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu