Pēc «Zelta mikrofona» balvu pasniegšanas mūziķi nododas jestrām dejām (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Ir pasniegtas gadskārtējās «Zelta mikrofona» balvas, šogad konkurss piedzīvoja savus pilngadības svētkus. Pēc oficiālās, spožās ceremonijas mūziķi, viņu komandas un draugi devās uz bāru «Just», kur norisinājās svētku bankets.

Lai varētu brīvi izklaidēties klubā, ikvienam viesim bija jāpārvar divi šķēršļi: jāstāv milzīgā rindā pie kluba ieejas, lai tiktu iekšā, kā arī, ieejot klubā, jāstājas otrā rindā, lai varētu nolikt virsdrēbes, nereti atnākušie viesi sajauca virsdrēbju rindu ar rindu, kurā stāv cilvēki, lai tiktu pie banketa uzkodu galda, un tādā veidā bija spiesti izstāvēt rindu virsdrēbju nolikšanai divreiz.

Veiksmīgi nodevuši virsdrēbes ģērbtuvē, pirmie veiksminieki devās izstāvēt rindu, lai tiktu pie kādas gardas uzkodas, tālākais uzdevums bija atrast vietu, kur no visām pusēm tevi negrūsta, lai apēstu paņemtās uzkodas, arī ēšanas process izvērtās par īstu atrakciju.

Vēlāk ikvienam bija iespēja doties dejot dīdžeja Roberta Lejasmeiera liktās mūzikas ritmos, to steidza izmantot daudzi, deju zālē visilgāk uzkavējās dziedātāja Jenny May un blogere Santa Bindemane-Mihelsone. Jaunās sievietes dejoja ar saviem mīļotajiem un izskatījās patiesi laimīgas.

Bija arī slavenības, kuras izvēlējās atrast kādu brīvu vietu pie galdiņa, lai nodotos saviesīgām sarunām, jo uzstāšanās un gaidīšana līdz priekšnesumiem tomēr prasa savu devu enerģijas. Tika apspriestas gan iegūtās balvas, uzvarētāji, muzikālie priekšnesumi un izteikti milzum daudzi komplimenti.

Apkārt nepārtraukti skanēja smiekli, cilvēki smaidīja un visu laiku, kāds kādam smejoties atvainojās par uzskriešanu virsū, bet šādas uzskriešanas virsū arī nav slikta lieta, jo tā daudziem izdevās pamanīt kādu pazīstamu viesi.

Pozitīvisma vilnī tika aizvadīti svētki pēc «Zelta mikrofona» balvu pasniegšanas, neviens nedomāja, ka rītdien darba diena, ikviens viesis baudīja mirkli, uzvaras prieku un apkārtējās emocijas.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu