Par Latvijas Triatlona federācijas prezidentu ievēlēts Priedītis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Trešdien, 5.martā, plkst. 11:00 Latvijas Sporta federāciju padomes (LSFP) telpās notika LTF biedru kopsapulce, kurā tika ievēlēti jauni valdes locekļi un prezidents, TVNET informēja Liene Trokša.

Par LTF prezidentu ievēlēts Vilnis Priedītis, kurš par galvenajiem mērķiem izvirza: triatlona treniņgrupu atvēršanu Latvijas sporta skolās; attīstīt Rīgas Triatlonu kā ikgadējas starptautiskas sacensības; izveidot konkurētspējīgu triatlona izlasi ar patstāvīgu galveno treneri.

Kopsapulcē tika nolemts izmainīt LTF Statūtu punktu, kas nosaka personu skaitu valdes sastāvā. Šā punkta jaunā redakcija nosaka, ka «Valde ir LTF pastāvīgi funkcionējošā vadības institūcija, kas sastāv no deviņiem valdes locekļiem – valdes priekšsēdētāja (LTF prezidents) un astoņiem valdes locekļiem, tajā skaitā ģenerālsekretāra».

Jaunais Latvijas Triatlona federācijas valdes sastāvs

LTF prezidents – Vilnis Priedītis.

Valdes locekļi – Ainārs Veģeris, Raivis Veinbergs, Kārlis Kalniņš, Ingvars Ivanovs, Anatolijs Levša, Anna Šteinere, Māris Babris, Arvīds Zariņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu