«Kaiser Chiefs» publisko pirmo singlu no sestā albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu grupa «Kaiser Chiefs» publiskojusi singlu «Falling Awake» no šogad gaidāmā jaunā sestā albuma, kas sekos 2014. gada darbam «Education, Education, Education & War». Jauno albumu plānots izdot gada otrajā pusē. Kamēr albums vēl tikai sāk savu ceļu pie faniem, grupa būs īpašie viesi amerikāņu rokeru «Foo Fighters» Lielbritānijas turnejā, kas sāksies 25. maijā.

«Kaiser Chiefs» ir dibināta 2003. gadā Anglijas ziemeļu pilsētā Līdsā.

Grupas debijas albums «Employment» 2005. gadā ieguva trīs britu mūzikas balvas, tas tika nominēts Merkurija balvai kā labākais albums, bet singls «Oh My God» nokļuva Apvienotās Karalistes singlu topa sestajā vietā.

Otrais grupas albums «Yours Truly, Angry Mob», kas tika izdots 2007. gadā, sasniedza Apvienotās Karalistes albumu topa virsotni, un singls «Ruby» iekļuva topu pirmajās vietās visā pasaulē, bet 2008. gadā pēc trešā albuma «Off with Their Heads» izdošanas vērienīgas koncerttūres un dalības festivālos «Kaiser Chiefs» nolēma ieturēt pauzi savā radošajā darbībā, lai atpūstos un sakopotu spēkus jaunam cēlienam.

Pēc trīs gadu pārtraukuma «Kaiser Chiefs» 2011. gadā atgriezās aktīvajā koncertu dzīvē un izdeva ceturto studijas albumu «The Future Is Medieval». 2011. gada oktobrī grupa uzstājās Rīgā.

2014. gada plate «Education, Education, Education & War» iekaroja Apvienotās Karalistes albumu topa 1. vietu.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu