Video atmasko viltus pret-Maidana protestētāju (105)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums video

Kamēr Kremļa mediji ziņo, ka Ukrainas protestos piedalījusies tikai maza daļiņa ukraiņu un tā visa esot Rietumu provokācija, internetā ievērību izpelnījies kāds video, kurā atmaskota kāda sieviete, kura, «mainot personības», piedalījusies virknē pret Maidanu vērstu protestu visā valstī, vēsta korespondent.net.

Sieviete dažādos protestos iesaistījās, paužot atbalstu prokrieviskā gāztā prezidenta Viktora Janukoviča valdošajai «Reģionu partijai».

Protestējot pret barikādēm, sieviete uzdevās par Kijevas iedzīvotāju, vēlāk piedalījās pro-valdības mītiņā Marinskas parkā, uzdodoties par kāda pilsētas restorāna strādnieci, kas Maidana dēļ esot slēgts. Tāpat viņa vēlāk teicās esam pārdevēja no Ternopoles, kura ieradusies atbalstīt Viktoru Janukoviču, bet «karavīru māšu» protestā iejutās Ukrainas austrumu reģiona pārstāves tēlā.

Jāpiebilst, ka Ukrainas mediji pēdējās nedēļas laikā bieži ziņojuši, ka Krievija pierobežas reģionos Ukrainā iesūta viltus protestētājus, kuriem publiski jāpauž atbalsts Krievijas militārajai klātbūtnei, jāprotestē pret varas maiņu Ukrainā un citiem jautājumiem, kas sakrīt ar Kremļa interesēm.

Komentāri (105)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu