OXY CLUB Tievēšanas hits: sports apvienojumā ar vakuumu (33)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklāmas materiāls

Nav viegli atlicināt ilgas stundas sportam, ja tas ir jāapvieno ar darbu, mācībām, ģimenes dzīvi. Bet tagad ir risinājums, kā, sportojot 30 minūtes, iegūt maksimālo efektu - koncentrēties uz strauju svara zudumu, problēmzonu uzlabošanu un celulīta likvidēšanu. Oxy Club solāriju un vakuuma trenažieru studija piedāvā vakuuma trenažierus, kas ir aprīkoti ar infrasarkano gaismu visātrāko rezultātu iegūšanai.

Kā tas darbojas?

Unikāls eliptisks barotrenažieris. Izmantojot visprogresīvākās tehnoloģijas, apvieno kustību un vakuumu ar mērķi ļoti īsā laikā samazināt apjomu vienlaicīgi trijās problemātiskajās zonās - vēderam, sēžamvietai un kājām, kā arī kopumā uzlabot ādas stāvokli. Vakuums un pazemināts spiediens būtiski uzlabo vielmaiņu bez smagas fiziskas piepūles. Nodarbība uz vakuuma trenažiera vidēji ilgst 30 minūtes. Kā ikviena fiziskā aktivitāte, arī te nepieciešama iesildīšanās, aktīvā daļa un atsildīšanās.


Lai uzlabotu mums tik ļoti nepieciešamo asinsriti problemātiskajās zonās, mums ir vajadzīgs vakuums - atšķaidīšana. Treniņu laikā uz vakuumtrenažiera muskuļu grupas ir spiestas sarauties. Tam nepieciešama enerģija, kuru muskuļi izsmeļ no tuvākajām tauku šūnām. Vairākumā gadījumu ķermenim piedāvā papildu enerģiju. Toties problemātiskajās zonās (uz vēdera, uz kājām, sēžamvietas un stilbu iekšpusē) runa ir par enerģiju, kuru muskulatūra nepazīst kā enerģiju, jo šajās ķermeņa daļās parasti ir biezs tauku slānis, kur slikti norit asinsrite. Vakuuma trenažieris piedāvā iespēju apstrādāt ar vakuumu ķermeņa apakšdaļu (no vēdera un zemāk), vienlaicīgi turpinot treniņu uz Vacu.

Ar vakuuma palīdzību augšējos ādas slāņos tiek veicināta asinsrite un muskulatūra saņem papildu enerģiju. Pateicoties skābekļa bagātinātām asinīm, kas plūst uz problemātiskajām zonām, tiek aktivizēti un dedzināti tauki. Saistaudi reaģē uz palielinātu spiedienu, ko izraisa ienākošais asins daudzums, kā rezultātā šī reakcija atver limfmezglus un notiek sārņu un nogulšņu izvadīšana. Pozitīvais efekts ādai ir tas, ka sārņi tiek izvadīti caur gremošanas orgāniem. Rezultāts kļūst acīmredzams pēc nosvēršanās un nomērīšanās. Uzlabota asinsrite problemātiskajās zonās pēc treniņa ir izjūtama kā paaugstināta temperatūra. Tā rezultātā pat miera stāvoklī perifērie audi tiek labāk apgādāti ar asinīm.

Intensīvais treniņu grafiks piecām nedēļām:

1. nedēļa 5 x nodarbības

2. nedēļa 5 x nodarbības

3. nedēla 4 x nodarbības

4. nedēla 4 x nodarbības

5. nedēļa 2 x nodarbības

Intensīvu kursu var atkārtot pēc 1.5 mēneša, bet uzturēt sevi formā, pēc intensīvā kursa ieteicams 1 - 2 nedēļā apmeklējumi.

Procedūra sola:

  • ļoti īsā laikā samazināt apjomu vienlaicīgi 3 problemātiskajās zonās – vēdera, sēžamvietas un kāju rajonā,
  • uzlabot ādas stāvokli kopumā.
  • rezultāts ir satriecošs: 98% gadījumu ir līdz 30 cm ķermeņa apjoma zudums problemātiskajās zonās; 77% gadījumu pazūd celulīts un iespējams zaudēt 10 kilogramu liekā svara.
  • stimulēt asinsriti un uzlabot vielmaiņu, imūnsistēmu.

Kas ir jāievēro, trenējoties uz vakuuma trenažieriem:

  • visas nodarbības laikā jāizdzer vismaz puslitrs ūdens;
  • pēc nodarbības var būt paaugstināta ķermeņa temperatūra – tā ir organisma reakcija uz uzlaboto asinsriti problemātiskajās ķermeņa zonās;
  • trenējoties uz vakuuma trenažiera, tajā pašā dienā nav vēlama papildu fiziska slodze;
  • lai iegūtu vēlamo, jāaizmirst kūkas un kūciņas, saldi dzērieni, eļļā cepti kartupeļi un citi kalorijām bagāti ēdieni.

Vakuuma trenažieri neizmanto, ja tev ir:

  • sirds mazspēja;
  • elektrokardiostimulators;
  • tromboze vai vēnu iekaisums;
  • zemādas vēnu varikoze;
  • ļoti augsts vai ļoti zems asinsspiediens;
  • astma;
  • epilepsija;
  • grūtniecība.
Foto: reklāmas materiāls

! Ja tev ir tikai paplašināti ādas kapilāri, nodarbība uz vakuuma trenažiera ir atļauta.

Atsauksmes no Ingas (TVNET):
Uz vakuuma trenažieri (riteni) sāku staigāt pagājušā gada novembrī. Galvenie plusi šāda veida treniņam ir, ka Oxy Club studijas atrodas dažādās Rīgas vietās, kas man ļāva izvēlēties mājām vistuvāk esošo, kas ir ļoti ērti, kā arī treniņa laiku var rezervēt vēlu vakarā, piemēram, 21.00. Tas ir papildus liels pluss, kā arī treniņš ilgst tikai 30 min, kas man nozīmē, ka vēlu vakarā, kad darbi pabeigti, varu nesteidzīgi aiziet uz mājām tuvējo studiju.
Par rezultātiem: atklāti sakot, rezultāti mani pārsteidza, jo āda problēmzonās kļuva daudz gludāka, pašsajūta uzlabojās, arī vidukļa apkārtmērs samazinājās. Esmu iecienījusi vakuumtrenažieri un pēc kursa iziešanas turpinu dažas reizes nedēļā to apmeklēt. Tā kā ikdienā apmeklēju sporta zāli, veselīgi ēdu, tad vakuuma trenažieris ir kā lielisks papildu palīgs formas saglabāšanai.
Noteikti iesaku ikvienai dāmai negaidīt, kamēr pienāk vasara, bet gan sākt vakuuma trenažiera treniņus jau tagad, lai vasara jūs nepārsteidz nesagatavotas, jo kas gan var būt labāks par to, kā pavasarī kļūt skaistākām, slaidākām un veselīgākām!

Unikāls trenažieris tikai Hospitāļu ielas Oxy Club studijā – piemērots tiem, kam ir problēmas ar kāju vēnu varikozo paplašināšanos.

Body Space InfraRed ir moderns trenažieris-skrejceliņš, kas ir papildināts ar InfraRed tehnoloģiju. Infrasarkanie stari efektīvi iedarbojas uz ķermeņa problēmzonām, turklāt darbojas arī kā profilaktisks līdzeklis. Stari zibenīgā ātrumā sasilda audus 6 cm dziļumā. Tieši šāds dziļums nepieciešams, lai nodrošinātu optimālu problemātisko zonu sasildīšanu, paātrinātu asinsriti un citu organisma šķidrumu aprites ātrumu. Tā rezultātā uzlabojas orgānu apgāde ar skābekli, paātrinās metabolisms, kas savukārt uzlabo organisma imūnsistēmas darbību.

Foto: reklāmas materiāls

Vairāk informācijas par trenažieriem uzzināsi Oxy Club studijās

http://www.draugiem.lv/oxyclub/

https://www.facebook.com/pages/Oxy-Club/516876815026644?ref=hl

Jebkurā Oxy Club studijā var izmēģināt vakuumtrenažieri 10 minūtes pilnīgi bezmaksas, iepriekš pierakstoties pa tālr:

  • Rīga, Hospitāļu iela 23, tel. 27755050
  • Rīga, Kr. Barona iela 6, tel. 25555550
  • Rīga, Bērnu pasaule, matīsa 25 , tel. 29514414
  • Rīga, Pērnavas iela 10, tel. 27755003
  • Rīga, Nīcgales iela 10, tel. 25558885
  • Rīga, Vecmīlgrāvis, Edžiņa gatve 1, tel. 27707721
  • Rīga, Prūšu 20, tel. 27570111
Foto: reklāmas materiāls
Komentāri (33)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu