Bilam Klintonam vienmēr ir laiks skaistām sievietēm, arī prostitūtām (25)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Apmeklējot ballīti pirms «Oskara» balvas pasniegšanas ceremonijas, bijušais Amerikas prezidents Bils Klintons izklaidējās kopā ar divām skaistām prostitūtām. Klintons meitenēm teica, ka viņam vienmēr atrodas laiks skaistām meitenēm.

Vakaru pirms «Oskara» balvas pasniegšanas bijušais Amerikas prezidents Bils Klintons pavadīja kopā ar divām prostitūtām Bārbiju un Avu Adoru.

Politiķis redzējis, ka meitenes viņu vēro, un devies ar viņām parunāties, sakot, ka viņam vienmēr ir laiks skaistām meitenēm, bijušais politiķis uzsver, ka nešķiro cilvēkus pēc nodarbošanās un neredz iemeslu, kāpēc viņš nav varējis publiskā vietā parunāties ar šīm meitenēm.

Ava Adora portālam «RadarOnline» teica, ka aplikusi roku ap Bila Klintona pleciem un jutusies labāk nekā jebkad pēc orgasma, sievietei Klintona pleci liekas seksīgākie, kādus viņa jebkad ir apskāvusi.

Šo pašu ballīti apmeklēja arī dziedātāja Selēna Gomesa un aktieri Šons Pens un Roberts de Niro.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu