Slavenas sievietes atklāj savu patieso svaru (26)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Daudzas slavenības aizraujas ar diētām, sporta zāļu apmeklējumiem, lai iegūtu tik perfektu fizisko formu, kāda ļautu viņām izskatīties tik lieliski, lai visi viņas apskaustu un apbrīnotu.

Aktrise Mila Kunisa, lai filmētos filmā «Black swan», stingras diētas un fizisko aktivitāšu rezultātā atbrīvojās no deviņiem kilogramiem, sieviete joprojām ir saglabājusi perfektu augumu un sver nieka 53 kilogramus.

Foto: reu

Televīzijas šova zvaigzne Kortnija Kardašjana zaudēja divdesmit kilogramus, kad bija dzemdējusi meitiņu Penelopi. Kortnijai izdodas saglabāt savu ideālo svaru, četrdesmit astoņus kilogramus, pateicoties trenerei Treisijai Andersonei.

Aktrise Amanda Bainsa nekad nav slēpusi savas privātās dzīves detaļas, aktrise paziņo, ka sver 61 kilogramu, kaut gan ideālā variantā viņai būtu jāsver četrdesmit piecus kilogramus.

Dziedātāja Keitija Perija sver 61 kilogramu un jūtas laimīga sava ārējā veidola dēļ. Perija paziņo, ka laikā, kad bijusi bērns, svērusi tikpat, un bija arī mirklis, kad viņas svars sasniedzis pat 65 kilogramus.

Televīzijas šova zvaigzne Kima Kardašjana vienmēr izcēlusies ar perfektu, seksīgu augumu, lai tādu atgūtu pēc grūtniecības, sievietei nācies ilgas stundas svīst sporta zālē, jo bija jāatbrīvojas no 22 kilogramiem. Nu Kardašjana sver 56 kilogramus.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Modele Taira Benksa var būt viena no pieprasītākajām modelēm, bet viņa nekad nav izcēlusies ar kaulainu augumu. Modele sver 73 kilogramus un jūtas lepna par to.



Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu