Motokrosa kluba «MX Moduls» sportisti atgriezušies no treniņnometnes ASV

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

«MX Moduls» braucēji Dāvis Ivanovs un Kārlis Sabulis sezonas sākumam gatavojās Amerikas rietumu piekrastē Kalifornijā.

Treniņnometne Kalifornijā ilga trīs nedēļas. Šajā laikā ar sportistiem strādāja treneris Sems Hols, kurš ikdienā trenē Red Bull KTM USA komandas braucēju Dīnu Vilsonu. Nometnē akcents tika likts uz braukšanu, taču uzmanību pievērsa arī fiziskajiem treniņiem. Ivanovs un Sabulis nometnes laikā piedalījās arī divās sacensībās «REM Glen Helen Giant International» trasē, lai saprastu savu spēku samērus vēl pirms startēšanas Latvijas, Eiropas un Pasaules čempionātu posmos.

Foto: no personīgā arhīva

«Pirmajās sacīkstēs MX2 klasē uzvarēja mūsu Kārlis Sabulis, bet Dāvis Ivanovs pēc izstāšanās pirmajā un uzvaras otrajā braucienā tika pie 3.vietas. Otrajās sacensībās abiem puišiem otrās vietas,» papildina «MX Moduls» kluba menedžeris Valdis Seratinskis.

«Kluba sportistu treniņnometne ASV notiek trīs apsvērumu pēc. Pirmkārt, Kalifornijā vienmēr būs labs laiks, ko nevar teikt par Eiropu. Tātad mēs zinām, ka katru dienu mūsu sportisti pilnvērtīgi gatavosies jaunajai sezonai un nebūs nekādu atkāpšanās ceļu. Otrkārt, šī treniņnometne izmaksu ziņā ir lētāka nekā nometnes Eiropā. Treškārt, Kalifornijā mums ir sadarbība ar pieredzējušo treneri Semu Holu, kurš strādā pie tā, lai Ivanovs un Sabulis uzrādītu labākus rezultātus gan Latvijā, gan pasaulē,» - tā «MX Moduls» valdes priekšsēdētājs Māris Martinsons.

«Amerikā trases ir lielākas, daudz vairāk elementu, lielāki lēcieni. Ļoti labi var sevi pilnveidot,» komentē Dāvis Ivanovs. «Treniņos, pat ja nav līdzi treneris, var paskatīties uz ASV top braucējiem un pamācīties no viņiem. Piedevām var nedomāt, kādi rīt un parīt būs laikapstākļi. Esmu gatavs jaunajai sezonai,» papildina Kārlis Sabulis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu