10 no seksīgākajām pasaules sportistēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Pasaulē ir ļoti, ļoti daudzas simpātiskas, seksīgas sportistes, tādēļ paziņot, ka tā vai šitā ir seksīgāka, nebūtu īsti godīgi. Šajā sarakstā atradīsiet 10 no seksīgākajām pasaules sportistēm dažādos sporta veidos, tostarp tādos, kuri ir izteikti vīriešu. Komentāru sadaļa ir jūsu rīcībā, lai padalītos ar savām favorītēm, kas nav iekļautas šajā topā.

 
Danika Patrika
Danika Patrika Foto: Reuters/Scanpix

Danika Patrika (autosports)

32 gadus vecā amerikāņu autosportiste Danika Patrika 2008. gadā kļuva par pirmo sievieti, kas uzvarējusi kādā no Indy Car sacīkstēm. Viņa piedalās arī NASCAR sacensību seriālā. Patrika tiek uzskatīta par vienu no seksīgākajām sievietēm sportā, kaut arī piedalās sacensībās, kurās dominē stiprais dzimums.

Patrika ir viena no visu laiku veiksmīgākajām sievietēm Amerikas motoru sportā. Ārpus sporta arēnām izskatīgā sportiste nereti piedalās dažādās reklāmās, pozē vīriešu žurnāliem.

 
Mišela Dženekija
Mišela Dženekija Foto: @mjenneke93

Mišela Dženekija (vieglatlētika)

21 gadu vecā austrāliešu barjersprintere Mišela Dženekija allaž bijusi uzmanības centrā, jo nereti dažādās aptaujās ierindota pasaules seksīgāko sportistu vidū. Viņa pati apzinās, ka ir apveltīta ar skaistu izskatu.

Ar barjerskriešanu izskatīgā sportiste nodarbojas kopš 10 gadu vecuma un ir kļuvusi par Austrālijas junioru čempioni. Labus panākumus viņa guvusi daudzās augsta līmeņa sacensībās. 172 cm slaidās vieglatlētes personīgais rekords ir 13,05 sekundes, ko sasniedza šā gada februārī.

Sacensībās puiši, vīrieši no Dženekijas nespēj novērst skatienus.

Barcelona ??

A photo posted by Michelle Jenneke (@mjenneke93) on

 
Ronda Rauzija
Ronda Rauzija Foto: Reuters/Scanpix

Ronda Rauzija (cīņas sports)

28 gadus vecā amerikāņu UFC, MMA cīkstone Ronda Rauzija pagājušajā gadā savas pretinieces uzvarēja astoņās cīņās no astoņām, tiekot atzīta par gada labāko cīkstoni ASV.

Rauzija filmējusies vairākās filmās, un viņa ir visai pieprasīta arī kā modele. Viņa atveidojusi Lunas lomu asa sižeta filmā «Neiznīcināmie 3» (The Expendables 3).

2008. gadā Rauzija kļuva par Pekinas olimpisko spēļu bronzas medaļas ieguvēju džudo. Pavisam nesen amerikāniete nāca klajā ar paziņojumu, ka joprojām cer kļūt par olimpisko čempioni. Uz viņas gurna ir uztetovēti olimpiskie riņķi.

@si_swimsuit issue...

A photo posted by rondarousey (@rondarousey) on

 
Stefanija Raisa
Stefanija Raisa Foto: @itsstephrice

Stefānija Raisa (peldēšana)

26 gadus vecā Austrālijas peldēšanas zvaigzne Stefānija Raisa ir trīskārtēja 2008. gada Pekinas olimpisko spēļu zelta medaļu ieguvēja. Viņai piederējuši vairāki pasaules rekordi, un ieguvusi vairākas prestižas individuālās balvas.

Viņa ir viena no septiņiem Austrālijas sportistiem, kuri vienās olimpiskajās spēlēs izcīnījuši trīs zelta medaļas. Pasaules čempionātos Raisa izcīnījusi divas sudraba un piecas bronzas medaļas.

Talantīgā sportiste 2009. gadā saņēma Austrālijas ordeni. Pērn aprīlī Raisa paziņoja par karjeras beigšanu.

? Happy Little Vegemite ? Photoshoot for my website - I love shooting in the water, it's where I'm most happy!!

A photo posted by Stephanie Rice (@itsstephrice) on

 
Leilani Mičela
Leilani Mičela Foto: Stilian Shishkov

Leilani Mičela (basketbols)

29 gadus vecā Leilani Mičela ir austrāliešu izcelsmes amerikāņu basketboliste. Sešas sezonas viņa spēlējusi Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) čempionātā, 2010. gadā tiekot atzīta par turnīra visprogresējošāko spēlētāju.

Mičela 2014. gadā pasaules čempionātā Turcijā pārstāvēja Austrālijas izlasi. Šā gada februārī Mičela noslēdza jaunu vienošanos ar WNBA klubu Fīniksas «Mercury».

Viņas tēvs ir amerikānis, bet māte aziātu izcelsmes austrāliete.

 
Sallija Fitzgebone
Sallija Fitzgebone Foto: @sally_fitz

Sallija Fitsgibone (sērfs)

24 gadus vecā austrāliete Sallija Fitsgibone ir profesionāla sērfere, pārstāv savu valsti starptautiska mēroga sacensībās, piemēram, Brazīlijā, Portugālē, ASV un citās valstīs, gūstot atzīstamus panākumus.

Fitsgiboni atbalsta vairākas pasaulē ievērojamas kompānijas. Viņai ir līgums ar «Roxy» un «Red Bull». Daiļā austrāliete tiek uzskatīta par vienu no pasaulē seksīgākajām sportistēm un tāda noteikti būs vēl daudzus gadus.

Late arvo sessions Sydney @AusOpenOfSurf @landroveraus

A photo posted by Sally Fitzgibbons (@sally_fitz) on

Golden morning : )

A photo posted by Sally Fitzgibbons (@sally_fitz) on

 
Kīra Korpi
Kīra Korpi Foto: @kiirakorpiofficial

Kīra Korpi (daiļslidošana)

26 gadus vecā Kīra Korpi no Somijas tiek uzskatīta par visskaistāko daiļslidotāju. Somijā viņu mēdz saukt par ledus princesi un nereti salīdzina ar bijušo Monako princesi Greisu Kelliju.

Sacensībās Korpi startē kopš 1993. gada. Viņa izcīnījusi trīs godalgas Eiropas čempionātā un 2009. gadā kļuvusi par Somijas čempioni.

Ja Korpi nenodarbotos ar daiļslidošanu, viņas iznesīgais augums un seksapīls ļautu kļūt par modeli vai aktrisi. Savainojuma dēļ Korpi izlaida Soču olimpiskās spēles. Tagad viņa aktīvi piedalās sacensībās un uzņem savu labāko formu.

?? #tbt #feelinggreen

A photo posted by Kiira Korpi (@kiirakorpiofficial) on

Lämmin hali kaikille ja ONNELLISTA JOULUA! Big hug to everyone and HAPPY CHRISTMAS! ???❤️ Photo by Joonas Puhakka

A photo posted by Kiira Korpi (@kiirakorpiofficial) on

 
Sloeina Stīvensa
Sloeina Stīvensa Foto: AP/Scanpix

Sloeina Stīvensa (teniss)

Pēdējos desmit gados sieviešu tenisā dominējušas amerikāņu māsas Venusa un Serēna Viljamsas, krieviete Marija Šarapova, bet pēdējā laikā sevi pieteikusi 21 gadu vecā ASV sportiste Sloeina Stīvensa, kas tiek uzskatīta par jauno uzlecošo zvaigzni.

WTA rangā viņa šobrīd ieņem 42. vietu. Tenisa eksperti ir pārliecināti, ka tumšādainā amerikāniete drīzumā varētu ielauzties pasaules vadošo tenisistu desmitniekā. Par viņas karjeras lielāko sasniegumu uzskatāms 2013. gada panākums, kad jaunā sportiste sasniedza «Australian Open» pusfinālu.

Savas karjeras laikā viņa jau nopelnījusi nepilnus 3 miljonus ASV dolāru.

Saulainajā Floridas štatā dzimušajai Stīvensai ir slaids augums un žilbinošs smaids.

BB ?

A photo posted by Sloane Stephens (@sloanestephens) on

 
Seidža Eriksona
Seidža Eriksona Foto: Facebook

Seidža Eriksona (sērfs)

23 gadus vecā amerikāņu sērfere Seidža Eriksona pārstāv savu valsti starptautiska mēroga sacensībās. Ar sērfu viņa nodarbojas profesionāli.

Eriksona komfortabli jūtas kameras priekšā, sniedzot intervijas vai piedaloties modes šovos. Viņai ir kupls fanu pulks. ASV sportisti sponsorē tādi pazīstami brendi kā «Oakley» un «Channel», kas par viņas popularitāti pasaka daudz.

Daiļā amerikāniete ar lieliskiem panākumiem startēja junioru vecuma sacensībās.

 
Keilina Kaila
Keilina Kaila Foto: @kaylynkyle

Keilina Kaila (futbols)

26 gadus vecā kanādiete Keilina Kaila, iespējams, ir vissimpātiskākā, seksīgākā pasaules populārākā sporta veida - futbola - spēlētāja pasaulē. Nenoliedzami futbols ir vīriešu sporta veids nr. 1, bet arī dāmu futbolā netrūkst daudz spilgtu zvaigžņu. Viena no tādām ir Kaila, kas spēlē Kanādas nacionālajā komandā, bet klubu līmenī pārstāv Portlendas «Thorns» vienību.

Ar pussarga pozīcijā spēlējošās Kailas dalību sieviešu futbols stiprajam dzimumam pavisam noteikti šķiet pievilcīgāks.

Kaila pārstāvējusi Kanādas U-17 un U-20 izlasi, pēdējo no tām divreiz Pasaules kausa izcīņā. Kopā ar Kanādas sieviešu valstsvienību 2012. gadā viņa kļuva par Londonas Olimpisko spēļu bronzas medaļas laureāti.

? @mattbarnesphoto

A photo posted by Kaylyn Kyle (@kaylynkyle) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu