Tallinas Mūzikas nedēļā «Positivus» un ILY skatuve

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 28. martā, lielākā Baltijas pavasara festivāla Tallinas Mūzikas nedēļa (TMN) ietvaros jau ceturto gadu Tallinas vecākā kinoteātra skatuve tiks veltīta festivālam «Positivus» un neatkarīgajai ierakstu kompānijai «I Love You Records». Uz kinoteātra Sõprus skatuves koncertēs gan pašmāju grupas, gan arī apvienības no Zviedrijas, Somijas, Norvēģijas un Lietuvas.

Positivus festivāla un I Love You Records rīkotā mūziķu skate jeb showcase, kas šogad Tallinas Mūzikas nedēļas ietvaros tiks rīkota jau ceturto reizi, kļuvusi par festivāla apmeklētāju iecienītu tradīciju. Tallinas vecākajā kinoteātrī Sõprus (Vana-Posti ielā 8) šogad būs iespēja dzirdēt somu mūziķi un pasaules apceļotāju Markus Rafael Nylund, zviedru izteikti indī-ziemeļniecisko dziedātāju un multiinstrumentālisti Jennie Abrahamson, kura vēl nesen iesildīja savu jaunības elku Peter Gabriel viņa koncertturnejas ietvaros, kā arī iecienīto mūsmāju indīroka apvienību Laika Suns.

Daudzsološo mākslinieku sarakstu vakara gaitā uz Sõprus skatuves papildinās arī viena no Norvēģijas izcilākajām pēdējo gadu indīpopa un elektronikas māksliniecēm Bendik, Latvijas populārais elektropopa mākslinieks un Instrumentu vokālists Jānis Šipkēvics jeb Shipsi ar pseidonīma vārdā nosaukto jauno soloprojektu, folka un kabarē mūzikas iedvesmotā dziesminiece Alina Orlova no Lietuvas, kā arī viena no Igaunijas veiksmīgākajām rokgrupām un Baltijas festivālu favorītiem Galvanic Elephants.

Tallinas Mūzikas nedēļa ir viens no lielākajiem Baltijas un Ziemeļvalstu iekštelpu festivāliem, kā arī mūzikas industrijas konference, kas Igaunijas galvaspilsētā Tallinā vienkopus pulcē ap 20 000 apmeklētāju un vairāk nekā 200 starptautisku un vietēju izpildītāju. TMN triju dienu garumā piedāvā iespaidīgu mūzikas žanru dažādību - no metāla līdz popmūzikai, no klasiskās līdz pat deju mūzikai, no jauniem talantiem līdz labi pazīstamiem un mīlētiem māksliniekiem.

Tallinas Mūzikas nedēļas festivāla caurlaides cena ir 45 EUR. No 16. marta caurlaides cena būs 55 EUR. Atsevišķu koncertu biļešu cenas ir 5-15 EUR.

TMN festivāla caurlaide/aproce ļauj apmeklēt visus festivāla koncertus 26., 27. un 28. martā un piedāvā atlaides visos festivāla blakuspasākumos. Īpašas viesnīcu un ceļojuma paketes festivāla caurlaides pircējiem var rezervēt vietnē tmw.ee.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu