10 kleitas, kuras arī saņemtu «Oskarus» (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

86. ASV Kinoakadēmijas «Oskara» balvu pasniegšanas ceremonijā Losandželosā spīdēja ne tikai godalgu figūriņas, bet arī grezni un izsmalcināti tērpi. Šā gada topa krāsas: balts, sarkans un tumši zils. Lūk, izteiksmīgākie no tiem - novērtē!

 
Foto: AFP/LETA

Lupita Niongo (Lupita Nyong'o)

«12 gadu verdzībā» filmas zvaigzne Lupita Niongo uz apbalvošanas ceremoniju ieradās gaiši zilā grieķu stila piegriezuma vakartērpā no modes nama «Prada».

Foto: AFP/LETA
 
Foto: AP

Šarlīze Terona (Charlize Theron)

Apburošā aktrise Šarlīze Terona arī bez kleitas izskatītos satriecoši, tomēr klasiskā, melnā «Christian Dior Couture» kleita ar garo velci bija kā punkts uz i viņas elegancei.

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: AFP/LETA

Keita Blanšeta (Cate Blanchett)

Ceremonijas kleita, kura arī izraisīja sajūsmu modes kritiķu vidū, bija Keitas Blanšetas «Armani Prive» vakartērps. Sievišķība un īsts Holivudas glamūrs!

Foto: AFP/LETA
 
Foto: AFP/LETA

Sandra Buloka (Sandra Bullock)

«Gravity» galvenās lomas atveidotāja Sandra Buloka uz sarkanā paklāja mirdzēja tumši zilā atlasa tērpā no modes nama «Alexander McQueen».

Foto: AFP/LETA
 
Foto: AFP/LETA

Dženifera Lorensa (Jennifer Lawrence)

Aktrise Dženifera Lorensa palikusi uzticīga modes namam «Christian Dior». Izvēlētā vakarkleita bija interesantā krāsā - oranžīgi sarkana. Kleita jaunajai aktrisei radīja izsmalcinātas sievietes koptēlu.

Foto: AFP/LETA
 
Foto: Reuters/ScanPix

Lady Gaga

Kinoakadēmijas apbalvošanas ceremoniju ar savu klātbūtni pagodināja arī skandalozā dziedātāja Lady Gaga, kura ieradās sev neierastā stilā: elegantā un romantiskā tērpā no modes nama «Versace».

Foto: Reuters/ScanPix
 
Foto: AFP/LETA

Andželīna Džolija (Angelina Jolie)

Izsmalcināta sievišķība - tā varētu nodēvēt Holivudas skaistules Andželīnas Džolijas ceremonijas tērpu no «Elie Saab». Tēlu papildināja kurpes no «Ferragamo» un rotaslietas no «Robert Procop».

Foto: AFP/LETA
 
Foto: Reuters/ScanPix

Penelope Krusa (Penélope Cruz)

Aktrise Penelope Krusa «Oskara» ceremonijai izvēlējās maigi rozā asimetriska piegriezuma tērpu no «Giambattista Valli». Mazliet bērnišķīga, bet aktrisei ļoti piestāv.

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Keita Hadsone (Kate Hudson)

Ļoti interesanta piegriezuma vakartērps rotāja aktrises Keitas Hadsones ķermeņa līnijas. Kleita no «Atelier Versace» noslēpumaini piesedza aktrises plecus, taču atklāja dziļu dekoltē.

Foto: Reuters/ScanPix
 
Foto: AFP/LETA

Emija Adamsa (Amy Adams)

Par vienu no piemērotākajām kleitām šai kino balvas ceremonijai modes kritiķi atzina aktrises Emijas Adamsas tumši zilo tērpu no «Gucci».

Foto: Reuters/ScanPix
 
Foto: Reuters/ScanPix

Džūlija Robertsa (Julia Roberts)

Sen uz sarkanā paklāja nebija vērtēta aktrise Džūlija Robertsa. Viņas mežģīņu vakarkleita, kas mazliet atgādināja gotu stilu, tika darināta modes namā «Givenchy».

Foto: AP/ScanPix
Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu