Dornans un Andersone filmēsies seriāla «The Fall» trešajā sezonā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Britu seriāla «The Fall» trešajā un noslēdzošajā sezonā savas lomas atkārtos īru aktieris Džeimijs Dornans un amerikāņu aktrise Džiliana Andersone, vēsta avīze «Daily Mail».

Raidorganizācijas BBC seriāla pēdējā sezonā beidzot atklāsies Dornana atveidotā sērijveida slepkavas Pola Spektora liktenis pēc tam, kad viņam pēdas sadzinusi Andersones spēlētā izmeklētāja Stella Gibsone.

Jaunā sezona iznāks 2016.gadā.

«Otras sezonas nobeigums tika atstāts karājamies gaisā ar cerību, ka varēsim turpināt «The Fall» varoņu un tematu iepazīšanu,» sacīja seriāla režisors un scenārists Alans Kubits.

Seriāla demonstrēšana sākās 2013.gadā. Tas saņēma augstu novērtējumu gan no kritiķiem, gan arī skatītājiem un tiek ierindots starp pēdējo gadu labākajiem televīzijas seriāliem.

Otro sezonu noskatījās vairāk nekā trīs miljoni cilvēku.

Seriāls kritizēts par tajā attēloto vardarbību pret sievietēm. Taču Kubits norāda, ka tā ir «konkrēta vīrieša pasaules skatījuma attēlojums, sieviešu nīšanas izpēte».

Seriāls nesa slavu Dornanam, kurš pēc tam ieguva lomu erotiskā bestsellera «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas») ekranizācijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu